FC København når ikke helt opp

127

FC København når ikke helt opp

Ståle Solbakkens klubb har ikke hatt den sesongen som klubben ønsker. En klubb som FC København er synonymt med ligagull. 10 runder før slutt så ligger Solbakkens menn trygt plassert på 2.Plass i den Danske Superliga med hele 11 poeng opp til FC Midtjylland.

Ståle Solbakken advarer mot å ta lett på mandagens motstander Silkeborg.

– De ligger sist på tabellen, men er inne i en god periode med 8 mål på de 3 siste kampene og de har en meget direkte spillestil så det blir en helt annen kamp enn den sist mot Brøndby, sier Solbakken til FCK sin hjemmeside.

FCK på sin side har hatt en bra flyt i det siste med 7 mål på de siste 6 serierundene, men det har kun holdt til 11 poeng. Og når Midtjylland har en bedre formkurve så skal det en liten kollaps til for at FC København kan sikre seriegull til Kongens by.

- Annonse -

– Hvis vi ser bort fra Brøndby-kampen så har vi skapt nok sjanser, men det er en blanding av udyktighet og uflaks som har gjort at det ikke har blitt flere mål. Vi får dog stadig poeng i kampene, bortsett fra kampen borte mot Odense, som vi burde vunnet med stor margin. Men som jeg har sagt før, så handler det ikke bare om spissene. Nicolai Jørgensen scorer de målene som man kan forvente, men det er for mange av midtbanespillerne som i tilstrekkelig grad ikke ser det som sin oppgave å score mål, avslutter Solbakken.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -