Fc Show forsterker

400

Fc Show forsterker

Fc Show har forsterket inn foran høstsesongen, de har hentet tre spillere, en av dem er en gammel kjenning.

Sommerpausen i lokalfotballen bruker lag en del tid på å forsterke å det har Fc Show gjort i denne pausen. Med Sander Wiik og Melvin Galdal borte (skole) samt en av vårens beste spillere i avdelingen Anders Karlsen på vei vekk (jaktes av flere klubber) så måtte det forsterkes. Disse spillerne er spillere med erfaring fra 3-4 divisjon her i Rogaland.

Mathias Thomasgaard er tilbake i Fc Show fra høsten av, han har spilt i klubben fra Høsten 2013- å ut 2014 sesongen, i fjor vinter flyttet han til Australia for å studere 1 år, men har valgt å flytte hjem igjen til høsten for å spille i en viktig opprykksjakt sammen med resten av den rosa gjengen. En annen som er klar for klubben er den 25 år gamle midtstopperen Ronny Høiland. Han kommer fra spill i Buøy. Samt tidligere Jr spiller i Fc Show Henok Daniel. Daniel er en 20 å gammel midtstopper som har spilt for Jr laget til Fc Show samt 2 kamper for Brodd sitt A lag.

Klubbens Primus Motor Øyvind Sørensen sier også at de jakter flere forsterkninger inn foran høstsesongen

- Annonse -

Fc Show starter høstsesongen neste Torsdag med bortekamp mot Midtbygden, Show ligger for øyeblikket på 6 plass, 8 poeng bak serieleder Lura.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -