Følelsesladd da Elia lyktes

123
Eljero Elia
Eljero Elia. Foto: Wikimedia

Følelsesladd da Elia lyktes

Eljero Elia, et av fotballverdens største talenter noen år tilbake i tid. Som tenåring, gjorde han enhver forsvarspiller svimmel og frustrert med sin teknikk og hurtighet. Eneste denne gutten hadde problemer med, det var å prestere stabilt. Han kunne gå fra å være banens beste i en kamp, til å være totalt usynlig i den neste.
Toppnivået var likevel skyhøyt. Så høyt at Elia ble tatt ut i den nederlandske VM-troppen til mesterskapet i Sør-Afrika av trener Bert van Marwijk. Elia viste glimtvis hva han kunne gjøre med en ball, men han slet fremdeles med å prestere stabilt, og ble avskrevet av de fleste.

Juventus tok likevel sjansen på å hente unggutten, uten at det ble noen suksesshistorie. Han fikk kun starte 1 Serie-A kamp på en hel sesong, og i den kampen ble han byttet ut etter halvtid. Derfra gikk ferden til Werder Bremen, så og si alle hadde mistet troen på Elia. Bortsett fra Ronald Koeman, mannen som har løftet Southampton til en 3.plass i årets Premier League, mannen som også hentet Elia til The Saints for en måneds tid siden.
Og i kveldens kamp skulle det vise seg å være en god handel.
Det avskrevne talentet banket inn 0-1, og tok turen til sidelinja for å feire med mannen som fortsatt trodde på han; Ronald Koeman. Newcastle utlignet, og lagene gikk til pause med 1-1.
Etter en knapp time, var Elia på farten igjen og fastsatte resultatet til 1-2.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -