Fredrikstad sjokkerte Sandnes Ulf

218

Det var duket for et spennende oppgjør mellom Sandnes Ulf og Fredrikstad søndag kveld. Topp mot bunn. Ulf hadde to strake tap før kampen i Østfold, mens Fredrikstad kom fra et tøft 0-4 tap for Jerv i Grimstad.

Kampen åpnet forholdsvis rolig, før et forferdelig tilbakespill av Netan Sansara sendte Skjølsvik alene igjennom. Veteranen gjorde ingen feil og sendte Ulf opp i 1-0. Fredrikstad gikk rett i angrep, noe som til slutt resulterte i at Tim Nilsen satt inn 1-1. Resten av omgangen var jevnspilt, med lite sjanser.

I andre omgang hadde FFK bestemt seg for at de skulle ha tre poeng. Først pirket Andreas Aalbu inn 2-1 på en corner, før Ludvig Begby skjønt fra langt hold. Skuddet kom overraskende på keeper Jonsson, og dermed sto det 3-1 i Plankebyen. I det 61. minutt fikk Skjølsvik ballen etter en svak klarering i FFK forsvaret, og gjorde ingen feil. Han satt ballen kaldt i mål, og det var duket for en spennende halvtime.

Det var kun spennende i 15 minutter. Ulf presset på, men i det 75. minutt virket det som om Ulf mistet all luften. Fredrikstad kontrollerte inn det siste kvarteret, og tok dermed et byks oppover på tabellen.