Hardt pressede Start banket Bødø/Glimt

309

Hardt pressede Start banket Bodø/Glimt

Med dystre tabelltips og økonomiske problemer hengende over seg kan Start gå en vanskelig sesong i møte.

Søndag gjorde de derimot samtlige tabelltips av hele landets fotballeksperter til skamme da de knuste Bodø/Glimt hele 6-0. Sørlendingene ledet komfortabelt til pause etter scoringer av kaptein Gudmundur Kristjansson og Costaricaneren Bismark Acosta. Syv minutter etter hvilen fikk prøvespiller fra Molde Ole Martin Rindarøy drømmetreff fra 30 meter og avgjorde kampen i favør laget fra Kristiansand. Etter 59 minutter spilt var Ulrik Saltnes dagens mest uheldige nordlending da han satte ballen i eget nett. 5 og 6-0 kom etter scoringer av henholdsvis Lasse Sigurdsen og Robert Sandnes.

Trener Mons Ivar Mjelde har tidligere i vinter uttrykt misnøye med manglende alternativer på midtstopperplass. Derfor valgte han til oppgjøret mot Bodø/Glimt å trekke Rolf Daniel Vikstøl ett hakk inn. Mjelde var fornøyd med det han fikk se og uttalte i etterkant av kampen at trekket var noe som fort kan gjenta seg i serieåpningen borte mot Lillestrøm. Solomon Owello, som vanligvis er kjent for å være en toveisspiller på midtbanen, blomstret i tillegg i en uvant rolle som hengende spiss.

 

- Annonse -

Kilde: Start sin hjemmeside

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -