Hentes tilbake til førstelaget denne uken

121

Hentes tilbake til førstelaget denne uken

Spiller kamp for reservelaget i dag, og er tilbake på trening med førstelaget igjen i morgen.

Aston Villas Jack Grealish har måttet trene med klubbens reservelag de siste to ukene. Dette etter å ha blitt observert ute på en nattklubb i Manchester etter lagets 4-0 tap for Everton for to uker siden. Den unge iren ble kritisert av manager Remi Garde for sin manglende profesjonalitet etter hendelsen, og dette var en av flere i rekken av uheldige hendelser for unggutten.

Forrige sesong ble han sett i en video hvor han inhalerte lystgass, og i sommer ble han avbildet sovende på gata en tidlig morgen i Tenerife, da spilleren var på ferie.

Nå skal imidlertid Grealish være på vei tilbake til førstelagets treninger igjen.

- Annonse -

– Jack vil spille for reservelaget på mandag og sannsynligvis vil han bli med i gruppa vår igjen etter det, sa Villa-manageren til reportere på St.Marys etter 1-1 kampen lørdag.

Grealish nøt stor tillit hos tidligere manager Tim Sherwood da klubben leverte en god vårsesong og berget plassen forrige sesong. Under Remi Garde har det gått tråere, og den tekniske midtbanespilleren har bare vært involvert i èn av fire kamper under franskmannens ledelse.

(hovedbilde: Dan Westwell)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -