Hvordan blir Manchester United sin neste lagoppstilling?

622

Etter at Van Gaal forsterket troppen, er det usikkerhet rundt startsoppstillingen til Manchester United i sin neste kamp.Tiltross for mye kritikk, har Louis Van Gaal hatt et bra overgangsvindu. Klubben fra vest-England signerte blant annet Darmian, Depay, Schweinsteiger og Martial.

Den ferskeste sigeringen til United, Martial, kommer fra Monaco og ble hentet for rundt 36 millioner britiske Pund. Flere kilder har spekulert i, at frankmannen ble hentet for omlag 750 millioner NOK, noe som er helt vanvittig.

Flere fotballfans har utalt seg om signeringen på sosiale medier. Noen beskriver signeringen som latterlig og en vits. En Twitter-konto, skrev «Etter  at Martial har gjennomgått den medisinske sjekken, bør Sherwood, Manchester United sin direktør, også gjøre det».En person, som er positiv til signeringen er Gary NevillDen tidligere United-spilleren beskriver Martial, som en god og offensiv spiller, med stort potensiale.

Flere eksperter har sagt at, å hente en spiller i så ung alder er å ta en sjanse. Tidligere spydspiss i Arsenal, Thierry Henry, jobber også som ekspert for Sky Sports. Han kaller det et sjansespill:

- Annonse -

– Det er en massiv gambling av United, men i dagens marked er det kanskje noe de føler at de må gjøre, sier Henry til Sky sports

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -