Ingen spansk fest i CL i dag

141

Bayer Leverkusen tok i mot Barcelona til siste kamp i gruppespillet. Barcelona var allerede gruppevinner før dette oppgjøret. Bak Barcelona var det imidlertid muligheter for alle til å kapre 2. plassen. Barcelona stilte med et veldig reservepreget lag, og benyttet bare Messi, Rakitic og Alba fra den vanlige startoppstillingen. Mange unge gutter fikk prøve seg og de gjorde jobben bra, selv om Leverkusen hadde noen store muligheter som en god Ter Stegen avverget. Messi scoret for Barcelona etter 20 minutter, mens en kjenning fra Manchester Utd. og Real Madrid, Chicarito utlignet 3 minutter etter med en fin scoring.

Det endte 1-1, noe som viste seg å ikke holde for Leverkusen til avansement. Roma klarte 2. plassen fordi de var bedre i de interne oppgjørene.

Det andre spanske laget i aksjon i dag var Valencia. Hjemme på Mestalla mot tabelljumbo Lyon. Det var forventet at Valencia skulle klare dette, men for å komme på 2. plass var de også avhengig av at Gent ikke vant. Nå tapte Valencia 2-0 og Gent vant over Zenit, så det endte derfor med 3. plass og EL-spill for Valencia i Gary Nevilles første kamp som trener i Valencia. Ellers kan nevnes at Negredo var tilbake for Valencia og spille en snau omgang.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -