Juan Mata herjer på Old Traford, men hvorfor lot Chelsea og Mourinho han gå?

184

Juan Mata har dominert Manchester United sitt kontringspill denne sesongen. Med sine lekre gjennombruddpasninger, finesse skudd og flere målgivende pasninger, har han spillt seg inn i hjertet til Van Gaal. Mens Manchester-klubben leder ligaen, sliter gamle klubben til spanjolen. Er Mata det Chelsea trenger?

 

Allerede sommeren 2013, ble Mata og administrasjonen i Chelsea enige om å selge han i neste overgangsvindu. Januar 2014 skjer det, Manchester United legger inn et bud på Mata, som ikke engang Mourinho kan takke nei til. Den sympatiske spanjolen forsvinner nordover, til det som er kåret til Englands beste by å bo i.

2 år senere, har Mata funnet seg til rette i Manchester. Han har fått fast plass på Van Gaal sin startselver og mens gamleklubben sliter, er både Mata og United i flytsonen. Etter det mange vil si, var en fortjent seier mot Wolfsburg, ligger de på 2.plass i gruppen sin i Champions League. I Premier League leder de foran byrivalen City, noe som ikke er aller verst heller.

- Annonse -

 

Mata slet med spilletid under Mourino-regimet, noe som mest sansynlig gjorde at spanjolen forlot Chelsea. Mourinho var ikke fornøyd med Mata sine defensive kvaliteter og valgte å satse på Oscar istedenfor Juan. Forståelig nok, dro spanjolen. En spiller av hans kvaliteter og i den alderen, kan ikke nøye seg med så lite spilletid.

 

 

Chelsea og Manchester United møter hverandre 28.Desember 2015.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -