Kanonscoring sikret avansement

150

Kanonscoring sikret avansement

Bayern München tok i mot Darmstadt i den aller siste kampen på Allianz Arena for Bayern i år. Bayern var helt klart favoritter til å ta seg forbi Darmstadt, men Darmstadt var klare til å gi de kamp.

Bayern slo ut Wolfsburg med 3-1 i sist Dfb Pokal kamp, men Darmstadt slo ut Hannover 96.

I første omgang er det ingen overraskelse at det er Bayern som styrer kampen og har ballen absolutt mest. De første 20 minuttene er det Bayern som får sjanser fra Vidal og to fra Lewandowski uten at de går bak Mathienda sin kasse. Fortsatt er det Bayern som styrer og like før pause blir en corner slått inn og Darmstadt får ikke klarert ballen. Ballen havner som Alonso på 25 meter og klinker ballen rett i krysset. En vanvittig prestasjon fra legenden.

Kun 3 minutter senere er det Lewandowski som header ballen i tverrliggeren og her burde det stått 2-0 til de røde.

- Annonse -

Ut i 2 omgang er det fremdeles Bayern som styrer kampen. Müller får 2 gode muligheter i starten av omgangen, men ingen av de går i mål. Darmstadt kommer til en sjanse etter 57 minutter spill, men skuddet fra Wagner går til siden for målet til Manuel Neuer.

Phillip Lahm, ser man som regel veldig sjeldent står på scoringslisten. Men i lørdagens kamp mot Ingolstadt satte han inn 2-0 målet. I det 66 minutt burde han også bli satt på scoringslisten da Kimmich sender en fin ball over til en umarkert Lahm, men Bayern skipperen legger heller inn og ballen blir enkelt klarert av Darmstadt forsvaret.

I de siste 10 minuttene er det ikke mye som skjer. Bayern har ballen og prøver å komme seg forbi et godt Darmstadt forsvar. Men til ingen nytte. Det blir 1-0 til Bayern etter en vidunderlig scoring av Xabi Alonso. Bayern er videre til kvartfinalen.

Bayern München – Darmstadt 1-0 (1-0)

Mål: 1-0 Xabi Alonso 40?.

Gulekort: Rafinha, Bayern.

Tilskuere: 70 000

Innlegget Kanonscoring sikret avansement dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -