KFUM har hentet offensiv forsterkning fra Sandnes Ulf

479

Johannes Andres Hummelvoll-Nunez (nummer 19) feirer sin scoring mot KFUM i 2020. Bilde: Aleksander Gjengedal Sunde, Fotballnerd.no.

Johannes Andres Hummelvoll-Nunez har signert for KFUM. 24-åringen kommer fra ligarivalen Sandnes Ulf til Oslo-klubben.

Hummelvoll-Nunez forlater dermed Sandnes Ulf ett og et halvt år etter overgangen fra Skeid. Til sammen har han spilt 31 kamper i OBOS-ligaen for klubben (fire mål, tre målgivende). I år har den offensive spilleren imidlertid kun vært på banen i seks kamper.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Det har vært inspirerende å oppleve tiden som helproff i Sandnes Ulf, men nå føles dette veldig riktig med tanke på spillestil og spilletid. Jeg gleder meg til å spille fotball langs bakken, med gode fotballspillere. KFUM har noen av de beste spillerne i OBOS, som jeg nå gleder meg til å kombinere med. I meg får KFUM en ekte Kåffa-spiller, sier Hummelvoll-Nunez til KFUMs hjemmeside.

- Annonse -

KFUMs hovedtrener er fornøyd med å ha fått en offensiv forsterkning på plass.

– Nunez bidro med mange målpoeng da han var i Skeid og det er det vi ønsker inn i laget vårt nå. Han kan spille i alle offensive roller. Jeg gleder meg til å jobbe med han, sier Isnes.

Hummelvold-Nunez har signert en kontrakt ut 2023 og er spilleklar for KFUM fra og med 1. august.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -