Kranglet med trener – ute av troppen mot Anderlecht

424

Kranglet med trener – ute av troppen mot Anderlecht

Andros Townsend må lære seg mer om disiplin og hvordan man oppfører seg, advarer manager Mauricio Pochettino.

Det var da Townsend varmet ned etter kampen mot Aston Villa (Townsend var ubenyttet reserve) sammen med sin fysiske trener Nathan Gardiner, at hendelsen oppsto. Townsend ble avbildet ute på gressteppet hvor han tilsynelatende skal ha kranglet med Gardiner.

Nå har manager Mauricio Pochettino vraket han til torsdagens kamp i Europa League mot belgiske Anderlecht.

– På grunn av (hendelsen på) mandag er han ikke tilgjengelig for uttak, sa Pochettino til pressen foran torsdagens kamp.

- Annonse -

Manageren fortsatte, og begrunnet enda nærmere med at disiplin er viktig for han, og at visse grenser ikke bør krysses.

– Vi har en ung stall som kan gjøre feil, men når visse grenser krysses er det viktig å stoppe det. Noen ganger når du ikke spiller så mye som du forventer, så kan jeg skjønne det, men det er ikke måten å imponere manageren din på, fortsatte han.

Nå oppmuntrer manageren Townsend til å lære seg mer om fotball som helhet, og ikke bare selve spillet, men om disiplin, oppførsel og ansvaret som følger med det å være profesjonell fotballspiller. Han understreker også at han har stor tro på eleven sin tross lite spilletid.

– Hvis Andros Townsend er i stallen, så betyr det at vi har tro på han, og at han kan gjøre gode ting her, sa Tottenham-manageren.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -