Landslagsspiss nærmer seg Sarpsborg

108

Landslagsspiss nærmer seg Sarpsborg

Sarpsborg Arbeiderblad melder at den estiske A-landslagsspissen Henrik Ojamaa (23) skal være nær en overgang til Sarpsborg 08. 

Spekulasjonene fikk virkelig fart på seg da Ojamaa selv ble observert på tribunen i Østfoldhallen under treningskampen mellom Sarpsborg 08 og Follo fredag kveld. Nå tyder mye på at en overgang til blåtrøyene skal være nært forestående.

Ojamaa kommer senest fra spill i skotske Motherwell, på utlån fra Henning Bergs Legia Warzawa. 23-åringen blir regnet som en fysisk sterk spiller med teft foran mål. Han har tross sin relativt unge alder også etablert seg på det estiske A-landslaget der han foreløpig står med 23 opptredener. Ojamaa startet forøvrig landskampen mellom Norge og Estland på Ullevål i november ifjor, en kamp Norge tapte 0-1.

Sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen, var igår svært lite snakkesalig og ønsket ikke å gi en kommentar til lokalavisa.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -