Liverpool må ha flaks for å klare topp 4

216
Liverpool
Liverpool logo

Liverpool må ha flaks for å klare topp 4

Liverpool var nære å ta Premier League-gullet i 2014, men muligheten glapp med tap hjemme for Chelsea på tampen av sesongen. Siden den gang har ikke Liverpool vært den samme klubben. De har mistet flere nøkkelspillere, og veien opp til topp 4 og ligagull er lenger enn noen gang.

Det sistnevnte ser man også på overgangene de har gjort så langt i sommer. Manager Brendan Rodgers har forsterket stallen, men det har fortsatt ikke vært de helt markante signeringene, noe som igjen betyr at Liverpool ikke er like attraktiv lenger. Under skal vi gå igjennom noen av Liverpools signeringer så langt i sommer, og vurdere dem.

Danny Ings

Den tidligere Burnley-spissen kom gratis til Liverpool i sommer. Han er absolutt en brukbar spiller og en målgjører, men han er ikke verdensklasse. Ordet «verdensklasse» er noe Liverpool har manglet så langt denne sommeren med tanke på deres overganger. Det er ikke en Edinson Cavani, Karim Benzema eller en Diego Costa som kom inn portene på Anfield. Det var en spiller som kun har én sesong bak seg i Premier League, for en klubb som rykket ned. Det Liverpool derimot får, er verdi for pengene. Det eneste de betalte for Ings var en liten kompensasjon og lønn. God business, men ikke verdensklasse.

- Annonse -

James Milner

Milner-situasjonen er noe lik, samtidig som den er annerledes. Milner er en meget undervurdert spiller som kan bekle en rekke roller fremover på banen. Også han kom gratis etter at kontrakten hans med Manchester City gikk ut, og vil være en verdifull spiller for Liverpool.

James Milner er ny Liverpool-spiller
James Milner er ny Liverpool-spiller

Allikevel er det ikke en verdensklassespiller de har signert, heller en som er mer enn god nok til å gjøre stallen bedre, og en lagspiller uten like. Igjen god business.

Adam Bogdan

Mange rynket nok litt på nesen da Liverpool signerte Bogdan fra Bolton. Ingen andre toppklubber kikket på ham, og selv om han kom gratis så kommer han nok ikke til å spille noe særlig.

Roberto Firmino

23 år gamle Firmino er litt annerledes enn de andre tre, noe du kan lese mer om her. For det første betalte Liverpool over 350 millioner kroner for ham, og for det andre er han en spiller som er høyt rangert av de som har fulgt ham i Hoffenheim de siste årene. Som brasiliansk landslagsspiller er han også meget god i sin posisjon, som offensiv midtbane eller spiss. Han lover meget godt, og kan bli årets Liverpool-signering allerede nå.

Liverpool mangler noe

Liverpools problem er allikevel at de ikke tiltrekker seg en rekke førsteklasses spillere. Navnene er ikke store fordi de ikke kan kjempe mot Chelsea, Manchester City, Manchester United og Arsenal om spillere.

Det underbygges igjen ved signeringen av Nathaniel Clyne, som det viste seg at Manchester United ikke var så interesserte i allikevel. Dermed ble det Liverpool på ham. Det er selvsagt mulig Clyne hadde valgt Liverpool over Manchester United også, men rapportene sier Old Trafford-klubbens interesse kjølnet.

Siden Liverpool ikke kan kjempe om spillere fra øverste hylle, må Rodgers & co dermed ha litt flaks om det skal bli topp 4 på dem neste sesong.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -