Mark Hughes svært optimistisk etter kontraktsignering

128

Mark Hughes svært optimistisk etter kontraktsignering

Mark Hughes sier at det blir spennende for Stoke City framover, og at han er strålende fornøyd etter å ha signert en langtidskontrakt til klubben.

Hughes og klubben har blitt enige om at han skal være manager for Stoke City FC fram til sommeren 2018. Han ble manager i klubben for to år sida, og han mener at det er viktig for han å jobbe videre med grunnlaget han har lagt siden da.

Waliseren tok Stoke City til sin første topp 10-avslutning i forrige sesong, og han prøver hardt å gjøre det enda bedre enn 10. plassen de greide i fjor.

Til Stokecityfc.com sier han at han er kjempeglad for å ha fått sjansen til å signere en kontrakt. «Det er spennende tider for Stoke City; jeg tror alle kan se at vi kan gjøre enda mer framgang. Jeg vil at vi skal kunne se hvor langt vi kan ta klubben framover.»

- Annonse -

«Denne sesongen har vært en vanskelig sesong, grunnet skadede nøkkelspillere. Men vi har vært veldig konkurranseinnstilte og jeg tror vi kan gjøre det enda bedre neste sesong», informerer Mark Hughes om. «Kontiunitet er en vanvittig stor greie i fotball, iallefall i Premier League, så jeg tror det vil hjelpe spillerne når de jobber med samme folk i en lengre periode»

Stoke City ligger på en 10. plass foreløpig. De trenger bare 7 poeng til for å overgå fjorårets sesong. Det er for øyeblikket 8 kamper igjen og neste motstander er Chelsea på bortebane.

Stoke City har fått veldig mye skryt fra både supporterne og andre Premier League-lag på at de har frosset billettprisene. De ligger på Championship-nivå når det kommer til priser på individuelle kamper, og de har også for øyeblikket Premier Leagues billigste sesongkort.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -