Molde til Europaliga-sluttspill

175

Molde til Europaliga-sluttspill

I kveld klokken 19.00 var det duket for Celtic – Molde i Skottland. Hjemmelaget tok tidlig kommandoen, og fikk hele to mål annullert for offside. Når man ikke scorer, blir det ofte mål andre veien. Det var også tilfelle i kveld. Et innlegg fra Rindarøy, ble headet ut i farlig returrom. Der sto Mohammed Elyonoussi og dunket til på volley fra ca. 20 meter. Ballen satt helt nede i hjørnet for en utspilt Celtic-keeper.

Så skulle scoringen komme for vertene. Nesten indentisk som Molde-scoringen, ble et innlegg headet ut i returrommet. Der sto Bitton og smalt til med høyreslegga. Han treffer imidlertidig ikke så bra, men han treffer lagkamerat Commons som styrer ballen ned i hjørnet.

Det nærmer seg pause på Celtic Park, men så får Molde en corner. «Moi» tar den lekkert ned på brystet inne i feltet, og får slått et innlegg. I enden av innlegget står veteranen Daniel Berg Hestad, og krangler ballen nede i venstre hjørne. Med den scoringen bir han altså den eldste målscoreren i Europaligaens historie.

Ajax spilte uavgjort mot det tyrkiske laget Fenerbache. Det betyr at Molde er videre til sluttspillet i Europaligaen. Vi gratulerer Molde med avansement, og ønsker Rosenborg lykke til i sin kamp kl. 21.05.

- Annonse -

Bilde: Dagbladet

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -