Når kommer den neste toppspiller til Skeid?

457

 

Det begynner å bli en stund siden sist Skeid fikk frem en toppspiller nå.

Ikke siden Haitam Aleesami gikk fra Skeid til Fredrikstad i 2012 har Skeid fått frem en topppiller. Skeid har et rykte på seg  være blant landets beste på talentarbeid, men de seneste årene r det vært en liten talentørke. Klubben har fått frem solide spillere som «Moa» og «Mos Abdellaoue e, Daniel Braaten, Birger Madsen, Daniel Fredheim Holm, Morten Berre, Freddy Dos Santos, Adama Diomande, Ibba Laajab, Flamur Kastrati, Tom Erik Breive, Kim Skogsrud, Tom Skogsrud og Omar Elabdellaoui for å nevne noen.

- Annonse -

Skeid har riktig nok en periode spilt i 3.divisjon bare for få år tilbake, men desto bedre grunn er det å få frem gode spillere. Skal dog sies at man har en spennende spiller i Bruno Leite som i vinter var å viste seg frem for Odd.

Men det er likevel litt hakk i platen. Fra å være en klubb som rykker opp og ned mellom 1.div og 2.divisjon, har det blitt mer for å kjempe for plassen sin på tredje nivå noe som viser at laget rett og slett ikke er godt nok og at talentene ikke er gode nok til  å ta neste steget-enda.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -