Neymar i storform og to managere ut i dag!

145

Styret i Malaga bestemte seg rundt midnatt (natt til 29.11) for å gi Vicente Casado Salgado sparken. Han har vært manager siden september 2012 og har gjort mye bra, men denne sesongen har vært langt under det man forventer i Malaga. Det vil bli avhold en pressekonferanse 30.11. kl. 12.30.

I Valencia har Nuno Espírito Santo gitt beskjed til klubbens eier om at han trekker seg fra manager jobben.

Runde 13 i La Liga.

Barcelona – Real Sociedad 4-0. Scoringer av Neymar 2, Suarez og Messi. (Hvem ellers). Barcelona er i storform om dagen, og har nå scoret 14 mål på en uke. Real Sociedad hadde i realiteten ikke noe å stille opp med. Barcelona hadde god kontroll gjennom hele matchen, og spilte lett og fin fotball og skapte mange muligheter.

- Annonse -

Det er mange som bør nevnes etter en slik kamp. Neymar var etter min mening banens beste. 2 mål og en assist sier sitt. Neymar har funnet formen. Han virker litt mer voksen i spillet, og tar bedre avgjørelser underveis. Vi ser noe som minner om Ronaldinho i sine beste dager. Iniesta er også i ferd med å komme tilbake til sitt beste nivå. Regien bak mye av det som skjer fremover. Gode pasninger, gjennomspill og veldig bra til å holde på ballen når det kreves. Gjør knapt nok noen feil. Dani Alves forjener litt skryt etter denne matchen. To målgivende pasninger og veldig aktiv gjennom hele tiden han var på banen. Får fortjent stående applaus når han blir tatt av midtveis i 2. omg. Jeg har også lyst til å trekke fra Sergio Busquets. Han vinner nesten alt av baller når Sociedad er på vei ut av forsvar. Gjenvinning høyt i banen var noe av det som kjennetegnet Barcelona under Pep G. Busquets får ikke alltid like mye ros som fortjent. Han gjør den jobben som er så viktig for et lag, men som ikke alle ser like godt.

Det lover godt for Barcelona at laget fungerer så bra som det gjør. De har inntatt en solid posisjon på toppen av tabellen, selv om Messi har vært ute i 2 mnd. Messi er tilbake og leverte en god kamp, selv om avslutningene ikke alltid var like skarpe.

Øvrige kamper lørdag 28.11

Atletico Madrid – Espanol 1-0 (Griezmann). Atletico fortsetter med marginale seire, men det holder til å beholde 2. plassen på tabellen. Denne seieren ble dog overskygget av en stygg skade på Thiago. Benbrudd, noe som vil holde han ute resten av sesongen.

Malaga – Granada 2-2 (M:Charles, Fornals. G:El Arabi, Rochina). Det så lenge ut til at Malaga endelig skulle klare å få en etterlengtet seier, men etter å ha ledet 2-0 lenge slipper de inn 2 mål i det 82. og 86. minutt.

Las Palmas – Dep. La Coruna 0-2 (Cani, Lucas). Deportivo fortsetter å gjøre sakene sine bra, og ligger nå på en fin 5. plass.

Celta Vigo – Sp. Gijon 2-1 (C:Orellana, Nolito. SG: Castro). 

På søndag 29.11. ble følgende kamper spilt:

Getafe – Villareal 2-0 (Lafita, Vazquez).

Eibar – Real Madrid 0-2 (Bale, Ronaldo). Det blir gjort et poeng av at det er 3 måneder siden Bale scoret i ligaen sist gang. Men scoringen var bra den, og den gjorde at Benitez kunne senke skuldrene litt. Real Madrid hadde et klart overtak over lille Eibar, men klarte ikke å score før Bale fikk et perfekt innlegg fra Modric i det 42. minutt. Ronaldo la på til 2-0 på et greit idømt straffespark helt på slutten av kampen. Real Madrid imponerer ikke om dagen. Ronaldo sprudler ikke. Han virker litt frustrert til tider. Nå skal det sies at de er veldig plaget av skader for tiden. Ramos, Varane og Marcelo var alle ute i dag. Bare Carvajal av de som normalt har vært førstevalg denne sesongen. Ramos blir ute ca en måned, og det betyr veldig mye. Han er ved siden av Ronaldo den viktigste spilleren.

Rayo Vallecano – Atletic Club Bilbao 0-3 (Aduriz). Bare en ting å si Artiz Aduriz. Hat trick. 34 år ingen hindring.

Sevilla – Valencia 1-0 (Escudero). En tøff kamp med mye kort og drama. Valencia måtte avslutte kampen med 9 mann, etter at 2 mann fikk rødt kort. Det første røde kom allerede etter halvtimen spilt. Nuno Espírito Santo har sagt til Klubbens eier at han trekker seg fra trenerjobben.

 

(Kilder: marca.com, sport.es, as.com, telecinco).

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -