Nordland 4.div: Fauske/Sprint med full poengpott etter 6 seriekamper

35
Fauske/Sprint. Foto/Kilde: Fauske/Sprint facebook-side

Alene på topp, finner vi Fauske/Sprint med 18 av 18 mulige poeng når 6 serierunder er unnagjort.

Laget har følgende resultater: Hjemmeseirer mot Mosjøen IL2 5-1, Rana FK2 5-4 og borteseirer mot Junkeren2 3-1, Grand Bodø 3-1, Bossmo/Ytt.+ 5-0 og Sandnessjøen 6-2. Målforskjell på 17-4. Laget har spilt 2 hjemmekamper og 4 bortekamper.

Neste kamp for Fauske/Sprint er ny bortekamp og mot Brønnøysund 2.juni.

Nederst på tabellen finner vi Hulløy Bodø FC med 0 poeng, MEN laget har trukket seg og dermed er det kun 8 lag i 4.div Nordland. Bossmo/Ytt.+ har 2 poeng.

Toppscorere i 4.div er Herman Monssen Furumo fra Fauske/Sprint med 9 mål og Emil Aksel Aas med 8 mål fra Rana FK2.

Vestfold 4.div: Anders Sebastian Gustavsen scoret hatrick da Åsgårdstrand vant 5-1 over Re FK – Fotballnerd.no

Største seier i divisjonen står Junkeren2 for, hjemme mot Bossmo/Ytt.+ ble det 10-2 i en kamp der Jonas Esten Skårn-Johansen scoret 4 mål, mens Preben Fagervik scoret hatrick.

I kampen mellom Bossmo/Ytt.+ og Fauske/Sprint, som endte 0-5, fikk hjemmelaget 2 spillere utvist i slutten av kampen. I kampens 90.min, fikk keeper Tim Kristian Nerdal rødt kort etter først et gult i samme minutt, det samme skjedde med Noah Nerdal, men han fikk gult kort først etter 35 minutter.

alt av statestikk og tabell samt kampresultater finner du HER

Telemark 4.div: Daniel Andrè Lauritzen scoret 4 mål da Hei vant 8-1 borte mot Herkules – Fotballnerd.no