NT-ligaen avd. 5: Runde 4: Intervjuer og kampfakta: Kolstad banket Junkeren 8-2!

423

Kolstad utklasset Junkeren med 8-2 i en kamp der Erlend Tolnes Sørhøy scoret hatrick.

Strindheim TF banket Stjørdals-Blink 5-1.

Adrian Krysian scoret hatrick for Verdal da laget vant 4-1 borte mot Orkla.

37 mål på 6 kamper som er spilt av 7 i runde 4, gir et pent snitt på 6 mål pr. kamp!

Resultater 4.serierunde:

5/5: Tillerbyen – Molde 2 2-4 (T: Rostille 29, Stegavik 78 /M: Markovic 6, Østigård 16, Gussiås 76, Dudic 84)

Molde 2 gjennomførte 4 bytter i de siste 4 min av kampen som laget vant 4-2 borte mot Tillerbyen foran 150 tilskuere på TOBB Arena Sør. Molde 2 har full pott på sine 2 bortekamper så langt.

fra Tillerbyens facebook-side, står det følgende:  – De blåkledde fra Tillerbyen ble møtt av nok en gang et tallrikt publikum i vårsola på TOBB Arena, men det så ut som om de hadde skyggelapper på i åpningsminuttene.

Før det var spilt seks minutter ble hjemmelaget tatt på senga da Molde 2 satte inn kampens første mål på en hurtig kontring, og tolv minutter senere doblet de hvitkledde ledelsen på et godt slått hjørnespark. Etter en halvtime svarte Tillerbyen med en god redusering etter et solid trykk på gjestene fra Romsdal. Prince Kala fant Ruben Rostille med et smart innlegg, og Rostille stanget inn 1-2 fra ti meter – sitt første mål i årets sesong.

Like før pause kunne Prince Kala og Asgeir Snekvik utlignet Molde 2s ledelse, men Kalas forsøk alene med keeper ble reddet, og Snekviks frispark havnet i nettveggen.

Vertene åpnet andre omgang adskillig sterkere, og sjansene kom på løpende bånd. Først fikk Niklas Iversen en stor mulighet på hel volley fra 16 meter, men gjestenes sisteskanse reddet glimrende. Kun sekunder senere stormet Snekvik i angrep og hamret ballen i tverrliggeren fra skrått hold.

Deretter vippet kampen frem og tilbake før Molde 2 økte ledelsen til 3-1 på en ny kontring etter 77 minutter, men Tillerbyen gikk rett i angrep etter avspark og Ståle Stegavik ga nytt håp om poeng med sin suser fra 25 meter i lengste hjørne.

Åtte minutter før slutt fikk Kristoffer Pires en gigantisk mulighet alene med keeper etter et frispark, men mannen med hanskene reddet forsøket med en flott benparade.

Akkurat i det Tillerbyen skulle sette inn sluttstøtet, la Molde 2 på til 4-2 etter et brudd på vertenes halvdel.

6/5: Sverresborg – Mosjøen IL 2-3 (S: Vikan 25, Bekken 75 /M: Ellingsen 18,85, Winsnes 37)

Mosjøens spiller, Julian Ellingsen, scoret 2 mål i kampen og ble matchvinner i det 85.min foran 60 tilskuere på Havstein kunstgress. Mosjøen IL tok sin første ligaseier for sesongen og sine 3 første poeng, mens Sverresborg tapte sin andre hjemmekamp av to mulige.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra Sverresborgs spiller, Jonas Tømmerdal Frøner:0-1 kommer på corner, så scorer vi 1-1 på en kontring. 1-2 på ny corner. 1-2 til pause. Vi presser stort sett hele 2.omgang og får 2-2. Vi fortsetter å presse for å få 3-2, så kontrer Mosjøen og da blir det 2-3 i stedet. Nokså jevn kamp, men vi skaper mest og styrer mesteparten av spillet, spesielt i 2.omgang. I 2.omgang skaper vi flere 100% sjanser, mens Mosjøen skaper noen farligheter på kontringer. Begge lag slår en del langt. En kamp vi absolutt bør vinne. Tror både vi og Mosjøen må kjempe for å havne topp 10 og berge plassen. Derfor veldig surt at vi taper. Vi ser fremover og gleder oss til en tøff kamp borte mot Stjørdals/Blink neste runde, avslutter Tømmerdal Frøner til fotballnerd.no

6/5: Træff – Steinkjer 3-2 (T: Kotlica 8, Iversen 31 selvmål, Rønningen 63 str/S: Holmvik 10, Årdal 52)

Steinkjer tapte sin andre bortekamp av to mulige da Træff ble for sterke.

6/5: Strindheim TF – Stjørdals-Blink 5-1 (S: Flaten 27, Trondsen 44, Olufsen 54, Krokbø 88, Meldal 90 /SB: Hønnås 38)

Strindheim TF påførte Stjørdals-Blink sitt første serietap da laget vant hele 5-1.

referat fra Strindheims hjemmeside: – Vi åpner kampen veldig bra og tar umiddelbart tak i kampen. Allerede etter 12 minutter har vi skapt 2 store målsjanser ved henholdsvis Vingelen og Ramstad, og minst en av de burde vel strengtatt havnet i buret. Vi fortsetter å kjøre på, og vi slipper ikke Stjørdals/Blink til noen verdens ting. 26 minutter ut i kampen blir Sondre Stokke spilt gjennom i bakrom og blir felt av en utrustende Aspås i Strindheim-målet. Aspås slipper unna med gult kort, noe som kan forsvares, men det finnes nok dommere som ville sendt Aspås i dusjen i den situasjonen. Etter 28 minutter tar vi fullt fortjent ledelsen 1-0 når Erlend Flaten sikkert legger ballen ned i hjørnet fra ca 16 meter. Også etter målet føler vi at vi har bra kontroll på det som skjer, men når klokka viser 40 minutter utlikner gjestene litt ut av ingenting. Bare noen få minutter senere svarer vi og tar ledelsen 2-1. Lars Ramstad kaster langt og finner hodet til en for dagen meget god Eirik Trondsen, før ballen finner veien til det lengste hjørnet. Det blir egentlig det siste som skjer før pause, og lagene går i garderoben på stillingen 2-1 til Strindheim.

Andre omgang åpner som den første, og Vingelen kommer til en brukbar avslutning etter 49 minutter. 55 minutter spilt, og vi får frispark fra ca 25 meter litt skrått for målet til Blink. Alle venter innlegg, men Joachim Olufsen ville det annerledes. Olufsen skyter like gjerne over muren og i keeperhjørnet, og dermed står det 3-1 til Strindheim. Et meget godt utført frispark! Deretter ” dør ” kampen litt ut, og det kommer en periode hvor begge lag bytter mye og Blink kommer litt mere inn i kampen, uten at de skaper allverden offensivt. 88 minutter står det på tavla når vi bryter Blink langt inne på vår banehalvdel og kontrer. Olufsen er litt heldig som får ballen med seg, men ender tilslutt opp alene med keeper. Olufsen triller ballen på tvers til Andreas Krokbø som får æren av å punktere kampen med sin 4-1 scoring. 3 minutter på overtid kommer kampens siste scoring når vi på nytt kontrer og Erland Meldal setter 5-1.

Skal man koke ned dette til noe fornuftig så konkluderer vi med at dette var en meget godt gjennomført kamp av et godt Strindheim-lag, og vi viser at det skal bli tøft å ta poeng som bortelag på RUTA Arena denne sesongen.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra Stjørdals-Blinks spiller, Jørgen Sollihaug: – En fryktelig prestasjon fra Blinks’ side. På-knappen blir aldri slått på. Taper alle dueller, løper ikke nok og blir alt for stillestående. Strindheim spiller på det de er gode på. Lange baller i bakrom og lange innkast. Der var de gode. Kampen er preget av mange langpasninger fra begge lag. Strindheim brukte god tid på faste situasjoner som drar ned tempoet i kampen. Blink biter på og blir med på akkurat det. Ikke spesielt vakker fotball. Blink utligner kort tid før pause, men får en ny ball i fleisen 1 min før pause, noe som skulle vise seg å bli avgjørende for matchen. De prosentene med energi Blink fikk av 1-1 målet ble drept med en eneste gang, på et langt innkast som stusses i mål. Strindheim scorer to mål på overtid som gjør at vi får et riktig bilde av kampen. Strindheim er nærmere 7-8-9 mål enn vi er vårt andre, avslutter Sollihaug til fotballnerd.no

7/5: Orkla – Verdal 1-4 (O: Helgetun 37 /V: Krysian 28,47 str,48, Almli 87)

Kampens store spiller, Adrian Krysian, scoret hatrick da Verdal vant 4-1 borte mot Orkla foran 192 tilskuere på Orkdalsbanken Stadion KG. Hjemmelagets spiller, Christian Sommerschild, fikk direkte rødt kort i det 46.min og straffe til Verdal.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering av Verdals kaptein, Hans Kristian Nordvoll:En åpen kamp i førsteomgang på en dårlig matte. Vi går opp i 1-0 før dem utligne til 1-1 rett før pause. De to første minuttene i 2.omgang blir kritiske, Verdals kapteinen blir revet ned bakfra, marsjordre og straffe til Verdal. 2-1. Like etter setter vi 3-1. Hat-trick av Verdals polske kant, Adrian Krysian.

Etter dette kommer Orkla med noen halvfarligheter, men 10. min før slutt punkteres kampen, da Verdals midtstopper stupheader inn 4-1 og Verdal kan innkassere en meget sterk 4-1 seier, med Nils Arne Eggen sittende på Orkla-benken, avslutter Nordvoll til fotballnerd.no

7/5: Kolstad – Junkeren 8-2 (K: Sørhøy 35,78,84, Lockert 50 str, Trøen 58, Valø 80, Øien 81, Jensen 89 selvmål /J: Edvardsen 3, Ådalsbjørg 60)

Kolstad utklasset Junkeren 8-2 der 5 av hjemmelagets mål kom i de siste 12 min av kampen inkl. et selvmål. Kampens store spiller ble Erlend Tolnes Sørhøy med sitt hatrick. Kolstad står med full pott på sine to hjemmekamper så langt i sesongen og tabelltopp sammen med Molde 2.

14. Mosjøen IL, 3p

Mo IL og Rosenborg 2 har spilt 3 kamper!

13/5: Steinkjer – Verdal

lagene møttes ifjor og da vant Steinkjer 2-1 hjemme, mens Verdal vant 3-0 hjemme. Steinkjer har vunnet 5 av 10 innbyrdes oppgjør, mens Verdal er bokført med 4 seirer.

13/5: Mo IL – Strindheim TF

lagene møttes sist tilbake i 2013, og da vant Mo IL 1-0 hjemme, mens det ble 2-2 i Strindheim.

14/5: Træff – Rosenborg 2

I 2014 vant Træff hjemmekampen med 2-0, mens det ble 1-1 da RBK2 spilte hjemme. Træff har èn seier på 4 innbyrdes oppgjør, mens 3 kamper har endt med poengdeling.

14/5: Junkeren – Tillerbyen

14/5: Molde 2 – Orkla

14/5: Stjørdals-Blink – Sverresborg