NT-ligaen avd. 6: Fu/Vo venter fortsatt på sin første seier etter 2-2 mot Salangen

470
Mads Kjernsby Rismoen (med bandasje) header inn 2-2 mot Salangen etter innlegg fra Kim-Andrè Brenna. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Men det kunne fort endt med et nytt tap for hjemmelaget siden Salangen ledet 2-1 og det var kun sekunder av kampen. Innbytter Mads Kjernsby Rismoen headet ballen i mål på innlegg fra lynraske Kim-Andrè Brenna, og det endte 2-2 og et poeng i sekken.

Kampens første mulighet kommer etter 10 spilte minutter når Kim-Andrè Brenna tester skuddfoten, men siktet var ikke helt stilt inn og skuddet gikk godt tilside for mål.

Fu/Vos Fredrik Nilsen legger inn. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Minutter senere, er det Fredrik Nilsen hos hjemmelaget som skyter, men treffer en motspiller og det ender resultatløst.

Kvarteret er spilt når Mats Diego Skårdal treffer stanga, stor sjanse! 3 minutter senere er det kaptein Stian Westerheim som treffer tverrliggeren på en corner, så hjemmelaget har store sjanser i starten av kampen.

22 min er spilt når Oskar Elias Wang skyter men keeper og kaptein hos Salangen, Jørn Ivar Kroken, slår til corner. God redning!

Men så etter 28 min av kampen, får hjemmelaget endelig uttelling når Sivert Falck-Ytter Dæhlie scorer på en heading etter en corner og Fu/Vo leder 1-0.

Minuttet etter scoringen, er Kim Brenna på farten og får til et godt skudd som Kroken i Salangen-målet får avklart til corner. Ny bra redning!

Salangens keeper, Jørn Ivar Kroken. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Så scorer Salangen etter 38 min på sin første målsjanse når Johan Adrian Borch treffer med sitt skudd etter et innlegg, og det står 1-1.

Minuttet før hvilen, får Sindre Andrè Eggen muligheten med et skudd, men keeper Alexander Beinov redder ved å slå skuddet til corner. Lagene går til pause på 1-1.

57 min av kampen, får Snorre Ratkje hos bortelaget en stor målsjanse, men Beinov får slått til corner med en god redning. Oskar Elias Wang prøver skuddfoten etter 63 min, men Kroken slår til corner.

Salangen får straffe etter 69 spilte minutter, korrekt dømt av dagens dommer, Jesper Østbøl Lea, fra Brandval IL. Odd-Henning Skog gjør ingen feil og dermed leder Salangen kampen 2-1, og hjemmelaget må jage for en utligning.

Og utligningen kommer når Kim-Andrè Brenna får sendt avgårde et innlegg foran mål og der får innbytter Rismo headet ballen i mål og det ender med poengdeling 2-2.

Kim-Andrè Brenna legger inn til Mads Kjernsby Rismoen som scorer. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

fotballnerd.no får en prat med bortelagets keeper og kaptein på Salangen, Jørn Ivar Kroken, etter kampslutt: – Vi burde fått 3 poeng! Vi er max uheldige idag og klarer ikke å sette sjansene våre. Vi taper 2 poeng. Første omgang var dårlig av oss, men bra det siste kvarteret. Det er ikke et ran fra Fu/Vo, men dette burde være en 3-poenger fra vår side ut fra kampbildet, spesielt i 2.omg.

Fornøgd med sesongen så langt etter de første 5 kampene? – Spillemessig ja, men ikke poengmessig. Vi har ikke fått ut 100% potensiale i vårt spill, så det må forbedres, avslutter Kroken til fotballnerd.no

Fu/Vos Kim-Andrè Brenna med ballen. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

fotballnerd.no fikk følgende analyse av Fu/Vos trener, Ørjan Heiberg:De første 35 min er meget bra. Vi bør lede mer enn 1-0. Så slipper vi de unødvendig inn i kampen igjen og slipper inn et mål på Salangens første sjanse i kampen. Vi blir enige i pausen om å gjenskape de første 35 min vi hadde i 1.omg, det klarer vi ikke og det blir en jevn omgang med lite sjanser begge veier. Så blir vi liggende under med 1-2 på et straffespark som er korrekt, og så er det bra at vi kommer tilbake med 2-2, men vi burde tatt 3 poeng.

Hva må rettes opp til neste match? – Først må vi få bort baklengsmåla! Salangen er inne i boksen vår 4 ganger og scorer 2 mål! Det er en gjenganger for et lag som sliter litt, så det er ikke godt nok, noe vi må få rettet opp! Ikke minst må vi score mål! Vi har to i treverket, to ganger alene med keeper, når vi har 6-7 målsjanser i 1.omg må vi lede mer enn 1-0, avslutter Heiberg til fotballnerd.no

vi fikk en oppsummering fra hjemmelagets spiller, Mats Diego Skårdal: – Fu/Vo var gode dem 30 første minutta og hadde hadde full kontroll og burde leda både 2-0 og 3 -0. Så virker det som om Fu/Vo skrur av bryteren og det blir en jevn kamp. Salangen er farlige på overganger med kjappe kanter! Dem får en riktig dømt straffespark som fører til 1-2 ledelse til dem, etter det setter Fu/Vo på masse tung skyts på topp som fører til ett press på Salangen og som fører til en scoring og utligning, avslutter Skårdal til fotballnerd.no

Fu/Vo stilte med følgende 11: Beinov, Mohamed, Westerheim, Nilsen, Bentsen, Skolbekken, Skårdal, Nordby, Brenna, Dæhlie, Wang

Benyttede reserver: Paulsen, Nøvik, Rismoen, Karlsen

Salangens 11: Kroken, Tunstad, Johansen, Sørensen, Fjellberg, Svendsen, Eggen, Borch, Roaldsen, Ratkje, Skog

Benyttede reserver: Evertsen

Gule kort Fu/Vo: Dæhlie, Rismoen

Gule kort Salangen: Ingen