Pors utklasset Åssiden 8-0 borte i ligaåpningen

367
Kjetil Svarteberg, Pors Fotball, her mot Sandefjord. Arkivfoto Frode Berg/ ta.no

Åssiden tok i mot Pors i ligaåpningen i Norsk Tipping ligaen avd. 2. 150 tilskuere møtte opp der de fikk sett at bortelaget vant overbevisende 8-0. Pauseresultatet var 0-4. På fotball.no er 1500 tilskuere ført opp, noe som umulig kan stemme etter tilbakemeldinger vi har fått fra denne kampen.

fotballnerd.no fikk følgende rapport fra 2-målsscorer (begge på straffer) Kjetil Svarteberg:

Kampen i seg selv var magisk. tanken bare det å være i gang med seriespill igjen, det er rett å slett jævli deilig. Vi merket ganske kjapt i løpet av kampen at vi var overlegne fysisk, mye bedre trent. Vi hadde forventet seier og tre poeng, men kanskje ikke 0-8. Det er viktig å komme godt i gang, det er cupfinale hver eneste kamp, er kun 13 kamper, så det er bra for selvtilliten med en bra start, nå er det bare å jobbe på videre.

To scoringer er deilig det, men jeg er mer fornøyd med assistentene og at vi vinner. Så lenge tre poeng er det samme for meg. Verste av alt, at hadde vi vært effektive kunne det stått 10-11 til slutt, avslutter Svarteberg til fotballnerd.no 

- Annonse -

scoringene kom slik:

20.min: Shala 0-1

28.min: Svarteberg (str) 0-2

34.min: Koranteng 0-3

40.min: Shala 0-4

55.min: Svarteberg (str) 0-5

80.min: Koranteng 0-6

82.min: Ibragimov 0-7

90.min: Sætre 0-8

Neste kamp for Pors er hjemme mot FK Eik Tønsberg 871

I en annen kamp fra samme avdeling, ble det poengdeling mellom John Arne Riises Flint og Hønefoss BK, kampen endte 1-1

du finner alle kampene fra avdeling 2 her

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -