Ronny Deila og Celtic med sliteseier

122

John Guidetti ble den store helten i sliteseier for Celtic.

Spissen som er på utlån fra Manchester City har virkelig fått en god start i Celtic trøya. Han ble riktig kreditert det første målet i kampen mot St Mirren. Etter mye klabb og babb i feltet som involverte St Mirrens spiller Jim Goodwin så fikk til slutt Svensken pirket ballen over streken.

Kenny McLean utlignet for gjestene etter 49 minutter da Craig Gordon var utspilt etter å ha først reddet et skudd fra Jason Naismith. John Guidetti som fikk sitt første mål i Onsdagens ligacupkamp mot Hearts, får ikke spille mot Dinamo Zagreb i gruppespillet til Europa League grunnet at hans låneovergang fra Manchester City ikke gikk i orden før tidsfristen til UEFA. Det kan vise seg å bli et stort tap for Celtic slik Guidetti spiller om dagen.

Celtic klarte ikke helt å følge opp det gode spillet de hadde mot Hearts og slet tidvis på den siste tredjedelen til St Mirren. Men i det 63 minutt så sørget Guidetti for å bli matchvinner etter et innlegg fra Scott Brown. Dermed ble det altså 3 poeng for Ronny Deila og Celtic. Leder Ronny Deila sitt Celtic til ligaseier? Hva tror du? Diskuter i vårt kommentarfelt!

- Annonse -

St Mirren 1-2 Celtic

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -