Før runden 4 divisjon avd 2 (Rogaland)

244

Før runden 4 divisjon avd 2 (Rogaland)

Alle kampene fra sesongåpningen er ikke ferdigspilt, men jeg begynner allerede nå med å skrive ned mine tips foran runde 2 i 4 Divisjon avd 2 Rogaland.

Torsdag: 16:04:15

Hundvåg – Bogafjell 2-2

Hundvåg fikk en kraftig smell på Fredag da de ble sendt hjem fra Lura med 0-5 i sekken. Hundvåg var i fjor i 3 divisjon men rykket ned. De vil gjerne revansjere mot Bogafjell som også røyk på en smell hjemme for Austrått i forrige runde.
Vi tror det ender 2-2 å at begge laga får 1 poeng hver.

- Annonse -

Fredag: 17:04:15

Buøy – Lura 1-3

Buøy hentet med seg 1 poeng i seriepremièren borte mot Midtbygden, det skal sies at mange lag sliter med å slåta poeng mot Midtbygden ute på Tau. Buøy møter denne runden et Lura lag som knuste Hundvåg 5-0, å er en meget reel opprykkskandidat.

Her tror vi på Lura tar nok en 3 poenger og vil ligge med 6 poeng etter 2 runder.

Austrått – Havørn 3-3

Austrått serieåpnet med en solid 4-0 seier borte mot Bogafjell, å de er også en reel opprykkskandidat. Men denne kampen skal de spille mot et bra lag som er Havørn, Havørn serieåpnet Lørdag med 2-2 hjemme for Havdur, Spillende trener Morten Jensen åpnet med 2 mål, kan han bli toppscorer?.
Her tror vi på en meget spennende kamp begge lag får 1 poeng hver.

Hana – FGI 0-2

Hana serieåpner i morgen mot Vidar2, så vi kan ikke si så mye om hvordan det har gått. Men de får det uansett tøft mot et meget solid og bra FGI lag som har lyst å revansjere det kjipe 1-4 tapet hjemme mot FC Show.
Her tror vi på en solid seier til FGI.

FC Show – Midtbygden 5-2

FC Show serieåpnet med en 4-1 seier borte mot FGI, å de møter et godt Midtbygden lag som åpnet med 0-0 hjemme mot Buøy, men show er i slaget for tiden å dermed blir det tøft.
Vi tror FC Show står med 6 poeng etter 2 kamper å er med i opprykkskampen.

Mandag 20:04:15

Havdur – Vidar2 2-2

Havdur serieåpnet med 2-2 borte mot Havørn på Lørdag å møter denne gang et Vidar2 som serieåpner i morgen mot Hana.
Vi tror på en tøff og jevn batalje ute på Tjelta og begge lag får 1 poeng hver.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -