Samuelsen returnerer til Haugesund

164

Martin Samuelsen. Bilde: Egghead06, Wikimedia.

Martin Samuelsen returnerer til Haugesund. Angrepsspilleren har signert en kontrakt ut 2022 med klubben.

24-åringen tilbrakte 2019-sesongen på lån i Haugesund, spilte 28 seriekamper og scoret seks mål. Nå er han tilbake i FKH.

– Det føles veldig godt og det føles veldig rett, sier Samuelsen til klubbens hjemmeside, og utdyper at han har lagt vekt på å fortsette karrieren i kjente omgivelser.

- Annonse -

– Det har vært helt essensielt. Det var hovedgrunnen til at jeg kom tilbake og det tror jeg vil hjelpe meg til å spille god fotball og få ut det beste av mine kvaliteter, forteller nysigneringen.

Utenom tiden i Haugesund, har Samuelsen tilbrakt brorparten av seniorkarrieren i England. Fra 2015 til 2020 var han formelt West Ham-spiller, men var mest på lån i Peterborough, Blackburn, Burton, nederlandske Venlo og nettopp Haugesund. I 2020 meldte Samuelsen overgang til Hull, men tilbrakte første halvdel av 2021 på lån i danske Aalborg.

Overgangen til Haugesund er permanent, og Samuelsen er spilleklar 1. august. Klubbens sportslige leder Eirik Opedal er fornøyd med signeringen.

– Martin viste sist han var her hva som bor i han som spiller, ikke minst var han veldig toneangivende høsten 2019 på veien mot cupfinalen, og at han nå er tilbake blant spillere og trenere som både han kjenner godt og som kjenner godt til han er vi selvsagt veldig fornøyde med. Vi ønsker alltid at de beste haugalendingene spiller i FK Haugesund, siteres han.

Norsk fotball diskuterer du i vår Facebook-gruppe: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -