Sandefjord har signert gambisk midtstopper

78
Sandefjord har signert den gambiske midtstopperen Maudo Jarjue fra Elfsborg. Foto: Sandefjord

Den gambiske midtstopperen Maudo Jarjué (26), har blitt ryktet bort fra IF Elfsborg den siste tiden.

Nylig kom det opplysninger om at Jarjué blir jaktet av Sandefjord – og i går bekreftet hovedtrener Jimmy Thelin at midtstopperen besøker en annen klubb. Nå bekrefter Elfsborg på sin offisielle nettside at midtstopperen forlater klubben. Sandefjord signerer han.

– Jeg har mange fine minner fra tiden i Elfsborg. Jeg hadde noe motgang med skader, men Elfsborg har alltid fortsatt å hjelpe meg med å vokse både som spiller og person. Jeg har lært veldig mye av trenerteamet og lagkameratene mine, som jeg nå tar med meg videre i karrieren, sier midtstopperen til klubbens nettside om overgangen.

Stefan Andreasson, klubbleder i Elfsborg, takker den gambiske forsvareren for tiden i laget.

- Annonse -

– Maudo har siden han kom til oss fra Austria Wien før sesongen 2021 gjort et sterkt inntrykk på oss i foreningen. Han har vært profesjonell, et forbilde og en utrolig verdsatt person, sier han og fortsetter:

– Til tross for begrenset spilletid til tider har han vært den som har motivert laget, feiret med supporterne og alltid hatt et smil om munnen. Det har vært en glede å ha ham i foreningen. Nå fortsetter vi å følge Maudos karriere i Norge og ønsker ham lykke til.

Til slutt uttaler også hovedtrener Jimmy Thelin seg på klubbens nettside. – Maudo har vært en veldig verdsatt person i gruppen blant både spillere og ledere. Han har på en veldig fin måte gitt positiv energi og kraft til omgivelsene sine. Når Maudo nå starter et nytt kapittel i karrieren, ønsker vi ham all lykke til i fremtiden, sier Thelin.

I fjor spilte Jarjué kun én Allsvenskan-kamp for Elfsborg. I løpet av vårsesongen var han utlånt til Slovan Bratislava.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -