Sarpsborg 08 tester fransk seriemester

151

Den sentrale midtbanespilleren Pierre Ducasse (27) er torsdag og fredag i Sarpsborg for å bli bedre kjent med klubben. Det meldte Sarpsborg Arbeiderblad tidligere i ettermiddag. 

Franskmannen spilte for Bordeaux i Ligue 1 da klubben ble seriemestre 2008/2009-sesongen. Ducasse kan skilte med hele 81 eliteseriekamper i Frankrike, fire Champions League-kamper og en rekke Europa League-kamper. Det er med andre ord en mann med en imponerende CV Østfold-klubben nå vil bli bedre kjent med.

«Ducasse kommer og blir hos oss torsdag og fredag. Han reiser hjem igjen på lørdag», sier sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen til SA.

Dersom 27-åringen signerer, blir han klubbens andre franskmann sammen med Jeremy Berthod som ble hentet før 2013-sesongen. Også Berthod har en svært imponerende CV og har de to siste sesongene vært en av Tippeligaens beste og mest stabile venstrebacker.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -