Seier førte til baneinvasjon

101

Seier førte til baneinvasjon

I FA-Cup kampen i kveld, mellom Aston Villa og West Bromwich Albion ble banen stormet av supportere fra begge lag.

Det var kvartfinale i cupen og til pause ledet Aston Villa 2-0, da mang en tilskuer besteme seg for å løpe ut på banen. Noe som førte til forsinkelser og utsettelser av andre omgang, men etter ei stund ble kampen starten igjen. Resultatet ved fulltid var 2-0, og dermed ble banen invadert igjen.

En av målscorerne for Aston Villa, Fabian Delph forteller om kaotiske tilstander til BBC Sport: «Det var virkelig farlig, noen stjal armbåndet mitt, noen prøvde å ta av meg skoene.  Folk prøvde å kysse meg og noen beit meg til og med!».

Mark Lawrenson kjent fra Match of the Day utbrøyt at det så ut som en scene fra en 1980-talls film.

- Annonse -

Mange av West Brom-supporterne reagerte på et rødt kort til Claudio Yacob. Rett etter scorte Aston Villas Scott Sinclar det andre målet, og West-Brom supporterne svarte med å ødelegge seter og kaste de på banen. Aston Villas supportere reagerte ikke noe bedre da de stormet banen etter seieren. Dette regnes som dårlig sportslig reklame for begge supportergruppene, men det informeres om at det var en minoritet av supportere av begge lag som stormet banen.

Aston Villa er da i semifinalen til FA Cupen for første gang siden 2010.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -