Silly Season

439

Alle de store europeiske ligaene har sommerferie, men fortvil ikke: Silly season er godt i gang, og det er dermed høysesong for alt fra tvilsomme rykter, til de med litt mer kjøtt på beina. Gjennom sommeren skal jeg prøve å guide dere gjennom rykteflommen, og plukke ut de mest troverdige ryktene fra de største ligaene i Europa. Hovedfokuset vil ligge på Premier League, men jeg vil prøve å kommentere ryktene som siver ut fra Tyskland, Spania, Italia og Frankrike så godt det lar seg gjøre. Siden det er det første innlegget i en forhåpentligvis lang rekke av Silly season innlegg, vil dagens artikkel omhandle hvem man bør følge på Twitter hvis man er interessert i seneste nytt på transferfronten. Noen generelle tips vil også bli gitt da det er fort gjort å gå seg vill i jungelen av rykter på denne tiden av året.

Mitt første tips vil derfor være å følge de lokale journalistene, altså de som skriver for lokalavisene. Er du Liverpool supporter så er det Liverpool Echo som gjelder. Følger du et av Manchester klubbene er det Manchester Evening News som er avisen du bør forholde deg til. I Liverpool er det James Pearce (@JamesPearceEcho) sammen med Neil Jones, (@neiljonesecho) mens det i Manchester er Stuart Mathieson (@StuMathiesonMEN) man bør forholde seg til hvis man ønsker seg seneste nytt om henholdsvis Liverpool og Manchester United.

De nasjonale avisene med høyest grad av troverdighet når det gjelder overganger og rykter er The Times, The Telegraph og The Guardian. Jeg vil påstå at førstnevnte er overlegen resterende av aviser og medier på det britiske fastland når det gjelder å være først ute, samtidig som du vet at informasjonen stemmer 99% av gangene. Hvis enten Tony Barrett (@TonyBarrettTimes) eller Tony Evans (@TonyEvansTimes) melder om et bud eller generell interesse i en spiller, kan du være sikker på at det medfører riktighet. Førstnevnte startet sin karriere som journalist i Liverpool Echo, mens Tony Evans har skrivet flere bøker om Liverpool opp gjennom årene, i tillegg til å være ansvarlig fotball redaktør i avisen. Sammen med Ben Smith (@BenSmithBBC) utgjør de en troika av meget troverdig informasjon som vil guide deg trygt gjennom sommerens rykter. Når det gjelder Liverpool er det også vært å følge følgende journalister: Chris Bascombe (@_ChrisBascombe), Paul Joyce (@pauljoyceexpress), Dominic King (@DominicKing_DM), Rory Smith (@RorySmithTimes), Andy Hunter (@AHunterGuardian).

Andre journalister verdt å følge hvis man er supporter av andre klubber enn Liverpool er: James Ducker (@DuckerTheTimes), Daniel Taylor (@DTguardian), Ian Ladyman (@Ian_Ladyman_DM), Mark Ogden (@MOgdenTelegraph), Ian Herbert (@ianherbs), Vinny O’Connor (@VinnOConnor), Karl Matchett (@karlmatchett), Oliver Kay (OliverKayTimes).

- Annonse -

Personer som kaller seg ITK (InTheKnow) på Twitter har blitt en poppulær hobby for veldig mange på denne tiden av året. Det blir alikevel feil å si at alle som ikke jobber som journalist farer med løgn og fanteri. Nedenfor følger derfor en liste over personer jeg følger på Twitter og som jeg går god for.

Når det gjelder Liverpool: Jay Riley ( @Jay_78_), Anfield HQ (@AnfieldHQ96), red army (@19YNWA), Saki (@Saki_LFC), Jan Gorski-Mescir (@Fydsy), Neil Atkinson (@Knox_Harrington), Graeme Kelly (@GraemeKelly1), Peter Phillips (@PeterPhillips_), John Smith (@monkey_sponge), Karltinho (@Karlton81), Moley (@Moley_LFCDT), Andy Heaton (@Andrew_Heaton).

La Liga/Spania: Petter Veland (@PetterVeland), Sergi Dominguez (@FutbolSergi), Ryan Benson (@RyanRyanBenson), Andreas Vou (@AndreasVou89), Guilem Balague (@GuilemBalague).

Brasil: James Nalton (@JDNalton), Sán (@Zizouology).

Frankrike: Arilas Ould-Saada (@arilasos)

Tyskland: Clark Whitney (@Mr_Bundesliga), Jan Aage Fjortoft (@JanAageFjortoft), Raphael Honigstein (@honigstein).

Belgia: Sven Claes (@svenclaes).

Kina: Christopher Atkins (@ChrisAtkins_).

Italia/Europa: Gianluca Di Marzio (@DiMarzio).

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -