Siste del av sesong

156
Manchester united
Manchester United. München klokka. Foto: Wikimedia

Da er lokalfotballen i ferd  med å avsluttes i de forskjellige divisjonene i Rogaland, å jeg skal nå ta dere med på hvem som har rykket opp, hvem som kjemper om opprykk å hvem jeg tror ender som vinnere av gruppen sin. Samt hvem som har rykket ned, hvem jeg tror holder seg, å hvem som kjemper om å unngå nedrykk.

 

 

3 divisjon Avd 6

- Annonse -

 

I 3 divisjon Avd 6 så ser det ut som at det kan bli en thriller av de sjeldne denne sesongen. Stord, Vardeneset, Viking2 eller Fkh2. Riska hadde lenge mulighet til å være med helt der oppe men de har slitt de siste 10 kampene.

 

her er mitt tips:

 

1: Stord

2. Fkh2

3. Viking2

 

 

 

i bunnen er det flerne lag som kjemper, Vaulen og  Kopervik er allerede nede mens Vard Haugesund2 og Staal Jørpeland Samt Madla kommer  til å kjempe nede der til siste slutt.

 

12: Vard Haugesund2

13: Vaulen

14: Kopervik

 

 

Dette er sånn tabellen ser ut etter sesongen er over.

 

 

4 divisjon Avd 1

 

Her er det flere Jærlag som kjemper om opprykket

 

Nærbø, Klepp, Eiger,

 

Nærbø leder tabellen Med 1 poeng på Eiger og Klepp, å dette kan bli en thriller av de sjeldne med 3 kamper igjen å spille.

 

 

jeg tror denne tabellen er stående til slutt

 

  1. Eiger
  2. Nærbø
  3. Klepp

Eiger har spilt 3 divisjon før å er vel et med rutinert lag enn det Nærbø er så her tror jeg Eiger Rykker opp.

 

bunnen derimot er det kun 4 lag som kjemper om nedrykk, å det blir kun 1 lag som rykker ned i og med at Ålgård2 trakk laget sitt 8 Juni denne sesongen.

 

De lagene som kjemper om nedrykk er: Staal2, Varhaug, Sokndal å Figgjo.

 

Mitt valg er at jeg tror det blir Figgjo som rykker ned. Klubben til Basel spiller Birkir Bjarnason er nok en 5 divisjonsklubb neste sesong. Så får vi se da om Birkir Bjarnason vender hjem om noen år for å hjelpe de opp noen divisjoner da.

 

 

4 divisjon Avd2

 

Lura å Austrått kjemper her om opprykket, etter at Fc Show var med tidligere i sesongen men har dottet av lasset!

 

  1. Lura
  2. Austrått
  3. Fc Show

 

Dette er sluttabellen fra min side, Lura har vært solide i hele år å de ryker ikke på slutten.

 

I bunnen er det 5 lag som kjemper om å holde seg å de 5 lagene er: Buøy, Hundvåg, Midtbygden, Havdur og Forus og Gausel. Det er kun 2 lag som rykker ned å de to lagene blir dessverre Buøy og Mil.

 

 

4 divisjon Avd 3

 

I 4 Divisjon avd 3 ser det ut som at Hinna tar opprykket, de virker solide å har nå en ledelse på 3 poeng til Vedavåg Karmøy. Jeg tror Hinna tar opprykket fordi de har unge talentfulle spillere som kan avgjøre matcher samt de har en målkåt Fredrik Fossmark som i år har puttet 10 ganger.

 

i bunnen er det også mange lag som kjemper om nedrykket, 1 lag ser ut som om de er nede å det er Skudenes, mens jeg tror Randaberg2 rykker ned etter at de siste 2 sesongene har holdt plassen med et nødskrik.

 

 

5 Divisjon Avd 1

 

Her er allerede Orre sikret opprykket men hvilket race det kommer til å bli mellom 7 lag om 2 plassen, fra Eiger2 som ligger på 2 plass ned til Hellvik på 8 plass skiller det kun 6 poeng, her blir det intenst å her blir deg adskillig spennende sesongavslutning. Jeg har troen på at Nærbø2 trekker deg lengste strået.

 

I bunn av tabellen finner vi allerede to nedrykksklare lag i Bjerkreim og Kåsen.

 

 

5 divisjon avd2

 

I toppen av Tabellen tror Vi at allerede begge lagene har rykket opp, Sandved har allerede rykket opp, det samme har Jarl gjort også.

 

i bunnen av tabellen er Storhaug fortapte å er rykket ned, sammen med de så er det flerne lag som står i faresonen, men bare 1 av de kan rykke ned. Det laget vi tror rykker ned det er Ild.

 

 

5 divisjon Avd 3

 

Stegaberg ser ut til å sikre seg opprykket, mye skal til for at de roter det til, men Ølen ligger å lukter på både Stegaberg å Sauda, mitt tips blir som først antatt Sauda Å Stegaberg tror jeg vil ta opprykket til 4 divisjon. Så gjenstår det å se om Ølen slår Stegaberg da,

 

 

i bunnen av Tabellen finner vi Falkeid å Skånevik, det er 2 kamper igjen å spille å begge lag har sjansen på å holde seg men jeg tror det blir tøft for begge lagene.

 

 

6 divisjon Avd 1

 

i toppen av tabellen er det ikke spenning, Brusand og Dirdal er allerede klare for 5 divisjonsspill neste sesong.

 

i bunnen av tabellen ligger Sviland å Våganes, Våganes var i 5 divisjon sist sesong, å de tror jeg kan holde seg. Så sammen med Sviland så tror vi Helleland går ned.

 

 

 

6 Divisjon Avd 2

 

Paradis å Madla 2 ser ut til å ha allerede klart opprykket til 5 divisjon neste sesong.

 

 

I bunnen av tabellen ligger Sunde2 og Havørn2 de har begge trekt laget sitt grunnet lite spillere, så der er jeg usikker på om noen i det hele tatt rykker ned.

 

 

6 divisjon Avd 3

 

Hemningstad å Haugar2 har sikret opprykket til 5 divisjon neste sesong, i og med at de begge har en klar ledelse på neste lag som e på 3 plass selvsagt.

 

 

i bunnen av tabellen så har Etne2 trukket laget. Dermed blir det en real nesrykkskamp mellom Moster å Sveio, å ikke nok med det Moster tar imot nettopp Sveio 6 oktober så den kampen der blir utrolig spennende. Så befinne du deg på Haugalandet så oppfordre eg deg til å se den kampen

Kampstart er Kl 20:00 på Moster Grendapark.

 

 

7 divisjon Avd 1

 

Riska3 å Finnøy er sikret opprykket til 6 divisjon.

 

 

her er det ingen lag som rykker ned siden dette er den siste divisjonen. Men laget som ligger sist er Riska4.

 

7 divisjon Avd 2

 

Tasta2 har rykket opp, mens Eik3 å Sørmarka å Stavanger Titan kjemper om opprykk som 2 plass.

 

Sunde3 ligger sist på tabellen.

 

 

 

7 divisjon Avd 3

Den er ferdigspilt å der er det Frøyland2 og Ålgård3 så har rykket opp, mens Figgjo2 endte sist på tabellen.

 

 

7 divisjon Avd 4

 

I Avd 4 så ser der ut som Åkra2 og Tiger stikker av med opprykket, mens Ferkingstad2 ligger sist.

 

 

Rogalandscupen

 

semifinaler

 

13:19:15 Kl 20:00 Hana – Klepp – Hanabanen

 

27:10:15 Kl 18: 00 Madla – Øvre Steinar – ISS banen

 

 

vel møtt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -