Sponset Video: Vinn to billetter til Champions League finalen!

459

Sponset Video: Vinn to billetter til Champions League finalen!


Høres ikke dette bra ut eller? Vinn en fotballopplevelse, reise og to billetter til UEFA Champions League finalen. Dette er den ultimate fotballopplevelsen du kan oppleve! Det blir ikke større enn dette.

UEFA Champions League finalen vil i år bli spilt på ærverdige Olympiastadion i Berlin. Stadion som ble bygget for OL i 1936 hadde opprinnelig en tilskuerkapasitet på 100.000, mens dagens kapasitet er 74.244. Dermed er rammene satt, for det som blir den største fotballopplevelsen i 2015.

UEFA Champions League finalen vil bli spilt 6 juni 2015 i den tyske hovedstaden.

Olympiastadion har vært hjemmebanen til Hertha Berlin siden 1963. Samme år som den tradisjonsrike Bundesliga ble opprettet. Stadion var det største som ble brukt når Vest-Tyskland huset Fotball-VM i 1974. Tre VM kamper ble arrangert på Olympiastadion.

- Annonse -

Olympiastadion har vært arena for flere store arrangementer, den tyske cupfinalen i fotball er en selvfølge, den har blitt avholdt på Olympiastadion siden 1985. Det blir også arrangert andre idretter enn fotball her. Tidligere har det amerikanske fotball laget Berlin Thunder spilt sine hjemmekamper på Olympiastadion. I 2009 ble Friidretts-VM avholdt på den flotte arenaen i Berlin.

For å være med i trekningen må du innen Lørdag 07.02.15 gjøre følgende: Tweet #NissanIceRace for å delta i denne eksklusive Nissan-happeningen. Følg hashtaggen for å vite når det braker løs.

Sponset innlegg

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -