Start-spiss høyaktuell for Brann

207

Etter det flere norske medier erfarer skal Brann være svært interessert i å sikre seg Start-spiss Alejandro Castro (24) på lån ut sesongen. Castro er tiltenkt en rolle som Marcus Pedersens erstatter. 

I forrige uke kom den tunge beskjeden om at Marcus Pedersen mest sannsynlig mister sesongstarten grunnet en langtidsskade. Dermed er Brann altså på spissjakt, og mye tyder nå på at costaricanske Castro skal være nær en låneavtale med klubben som rykket ned fra Tippeligaen i fjor høst.

24-åringen kom til Start og Tippeligaen før 2013-sesongen og ble sett på som en kommende storscorer. Den helt store suksessen har imidlertid uteblitt etter beskjedne 11 mål på 43 opptredener for sørlandsklubben. Forrige sesong var han utleid til Sarpsborg 08 siste halvdel av sesongen. Heller ikke der fant costaricaneren seg helt til rette og endte til slutt på 2 mål på 16 kamper for blåtrøyene. Nå gjenstår det altså å se om Rikard Norling klarer å få ut Castros uforløste potensiale dersom en overgang skulle gå i orden.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -