Steneviks scoring reddet uavgjort mot Mjøndalen: – Skulle ønske vi hadde tre poeng

192
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Halldor Steneviks scoring reddet Strømsgodset ett poeng i Mjøndalen. Han mener uavgjort er et rettferdig resultat.

Ti minutter etter at Mjøndalen hadde tatt ledelsen snappet Halldor Stenevik opp en klarering. Fra skrått hold plasserte han ballen i lengste hjørne og sikret Strømsgodset ett poeng i «Ælv Classico».

– Det var en spesiell følelse, utrolig viktig og selvfølgelig gøy å få score et mål i derbyet. Absolutt en spesiell følelse, men jeg skulle ønske vi hadde tre poeng i lomma, sier målscoreren til Fotballnerd.no.

Stenevik roser lagets reaksjon og innsats etter å fått baklengsmålet.

- Annonse -

– Vi kom selvfølgelig hit for å ta tre poeng, men sånn som kampen blir til slutt – vi havner under – er det sterkt å komme tilbake. Vi kriger bra på slutten og jeg synes vi nøytraliserer Mjøndalen på det de er gode på. Jeg skulle gjerne sett at vi hadde produsert litt mer med ballen i laget, sier han, og utdyper:

– Vi hadde midtukekamp, det hadde ikke Mjøndalen. De hadde en uke for å ha friske bein. Det hadde ikke vi. Likevel tror jeg vi løper mye mer enn dem. Det viser hva som bor i dette laget.

21-åringen synes uavgjort er et rettferdig resultat.

– De tar en fortjent ledelse, men ingen av lagene har store sjanser. Det vil alltid være perioder i kampen der det er mer flyt for det andre laget. Alt i alt er det greit med ett poeng.

– Det vi viser i dag er sterkt

I likhet med Stenevik roser også lagksmeraten Niklas Gunnarsson lagets innsats.

– Vi viser courage og kommer tilbake etter at de har en god periode i andreomgangen. Vi skulle gjerne hatt tre poeng, men vi vet at vi har spilt en kamp mer samt en tøff mental utladning mot Bodø/Glimt. Jeg synes det vi viser i dag er sterkt. Alt i alt fornøyd med å få det første bortepoenget, men man vil jo selvfølgelig vinne, mener midtstopperen.

Selv om det ikke helt ble revansje etter 2-7-tapet i Bodø, er Gunnarsson fornøyd med reaksjonen laget viser.

– Vi vet vi er et godt fotballag. Vi kan slå Rosenborg den ene dagen og så tape i Bodø. Selvfølgelig er det et stygt resultat, men vi vet vi har et godt lag. Når vi har gode kamper presterer vi på et høyt nivå. Mot Bodø var de bedre enn oss. Vi hadde en dårlig dag på jobben og de var fryktelig gode. Vi får kanskje ikke revansje i dag, men det var deilig å vite at vi ikke mister det helt, sier han.

– Det vil svinge litt

I løpet av den siste uken har Strømsgodset slått Rosenborg, gått på en smell i Bodø og spilt uavgjort i Mjøndalen. Gunnarsson sier hvorfor han mener lagets prestasjoner svinger.

– Man vil jo selvfølgelig toppe og ha det samme stabile nivået som mot Rosenborg, men fotball er sånn at det går opp og ned. Vi får bare trene, trene så mye som mulig. Så hadde vi en startellever mot Rosenborg, og mot Bodø/Glimt bytter vi litt. I tillegg har vi litt skader og usikkerhet og sånne ting. Pluss at vi spiller på en søndag og så på en onsdag. Det er tøft for kroppen og det er ikke alltid man får samme resultat, mener han.

Stenevik mener det er naturlig at prestasjonene varierer, men synes lagets toppnivå er veldig bra.

– Når vi får til å være på toppnivå over flere kamper tror jeg vi kommer til å slå vanvittig bra fra oss. Det har vi vist fra før. Vi har et ungt lag, så det vil svinge litt, men det er sjarm i det og, avslutter han.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -