Sterkt poeng for Garde i Villa-debuten

198

Sterkt poeng for Garde i Villa-debuten

 

Og spillet fra Birmingham-klubben var bedre enn på lenge.

Det endte 0-0 på Villa Park i søndagens kamp mot ligaleder Manchester City. Franske Remi Garde ledet laget for første gang, og man kunne allerede se at franskmannen hadde satt sitt preg på laget. Det var ikke en sjanserik førsteomgang, men Aston Villa våget å spille sitt spill uansett hvor høyt bortelaget presset, og de mestret det godt.

– Større forandring på et lag er det vel lenge siden vi har sett, sa tv2-kommentator Per-Jarle Heggelund da lagene gikk til pause, og siktet til hvordan laget hadde sett ut den siste tiden under Tim Sherwood.

- Annonse -

Laget var tydelig blitt mer possesion-orientert, og måten man behersket det på allerede var noe som imponerte mange. Garde hadde tross alt bare hatt 4-5 dager på treningsfeltet med sine nye elever.

God Brad Guzan

City tok mer over etter hvilen. De hadde det meste av ballinnehavet, og det var jo sånn de fleste hadde sett for seg at kampen skulle være på forhånd.

De blå fra Manchester skapte flere gode muligheter, men ble stort sett hindret av en meget god Brad Guzan i Aston Villa-buret. City-manager Pellegrini var skuffet over at laget ikke klarte å få med seg alle poengene, men var fornøyd med mye av det han så.

– Vi dominerte mye av kampen og hadde 3-4 store sjanser. Vi fikk også vår spiss skadet i starten av kampen, og han ville vært viktig i denne typen kamp, var blant annet noe av det den Chilenske manageren sa på pressekonferansen etter kampen.

Fornøyd Garde

Den ferske Villa-manageren mente det var mye positivt å ta med seg etter kampen, og blant annet det å holde nullen mot et så godt lag er noe som burde skape selvtillit. The Lions hadde ikke holdt nullen siden ligaåpningen, da de forøvrig tok sin, til nå, eneste seier for sesongen.

– En clean sheet mot et så godt lag, men så mange gode spillere over hele banen, er noe som bør skape mer selvtillit til neste gang, sa den franske manageren.

Men han innrømmet også at de fort kunne tapt kampen.

– Vi var selvsagt også litt heldig siden de traff tverrliggeren blant annet, og vi skapte ikke så mange sjanser selv. Det vet jeg, men det dette var City. De har mye selvtillit og kom fra et strålende resultat i Sevilla, fortsatte Villa-manageren.

Villa ligger med dette poenget fortsatt sist med sine fem poeng. Fem poeng bak Newcastle som innehar 17.plassen. City på sin side leder fortsatt ligaen med sine 26 poeng. Foran Arsenal på målforskjell, ett poeng foran overraskelses-laget Leicester og to poeng foran Manchester United på 4.plass.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -