Tippetips 08.01

106
Tippetips

Tippetips 08.01

Granada – Sevilla B (1,95)
Alltid vanskelig å forutsi cupkamper, man vet aldri lagoppstillinger etc. Derfor er det verdt å sjekke lagoppstillingen til Sevilla før man evnt plasserer et spill her.
Men på en normal dag, med et noenlunde toppa mannskap så skal Sevilla være flere hestehoder bedre enn Granada. På tabellen opererer disse to lagene i hver sin ende av tabellen. Granada ligger på 19.plass med stakkarslige 13.poeng etter 17.kamper, mens Sevilla holder en 5.plass med 33.poeng, 1 poeng bak Valencia på 4.plass, dog med en kamp til gode. Granada røk på et 2-0 tap for et annet bunnlag i Cordoba sist kamp, å kommer nok til å slite i samtlige 90 minutter i denne kampen.
Dersom Sevilla starter med tilnærmet toppet mannskap, så kan også et hc spill være fornuftig. 
3.50 i odds på at Sevilla vinner med mer enn 1 mål. 3.70 på at Carlos Bacca scorer og Sevilla vinner er i mine øyne to gode objekter for den som liker det litt mer spennende. For den som liker å ha det safe; Pengene tilbake ved uavgjort gir 1,40
Man får også hele 2.17 i odds på at Sevilla scorer 2 mål eller mer.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -
- Annonse -