– Vi fortjente mer

132

– Vi fortjente mer


Aston Villa-manager Remi Garde synes laget hans fortjente mer etter 2-3 tapet for Watford hjemme på Villa Park.

Etter 0-0 mot Manchester City og 4-0 tap for Everton forrige helg, var Garde desperat etter sine første poeng i sjefsstolen på Villa Park da de tok i mot Watford. Slik skulle det ikke gå, og Garde har fått en verst tenkelig start i jobben som manager for Birmingham-klubben.

– Det var smertefullt for spillerne mine å spille denne kampen, å få dette resultatet, for jeg synes kanskje vi fortjente et bedre resultat i dag, mente Garde etter kampslutt.

Villa-manageren mente laget viste mye bra, spesielt i første omgang, men feilet i de avgjørende situasjonene i begge boksene.

- Annonse -

– Jeg var ganske fornøyd med måten vi spilte på, og hvordan vi angrep i første omgang. Men vi hadde mangel på effektivitet i både deres og vår egen boks, konstaterte han.

Garde sa videre at det ble tøft hele veien når de ble liggende under, men at de hadde fortjent minst ett poeng. Han var likevel klar på at spillet i boksene er noe de må forbedre betydelig i tiden fremover om de skal ta de nødvendige poengene.

Med Sunderlands to strake seire over Crystal Palace og Stoke, ligger Aston Villa nå desidert sist i Premier League med sine fem poeng. Klubben har ikke vunnet siden 1-0 seieren over Bournemouth i åpningsrunden og har hele sju poeng opp til sikker plass etter 14 runder.

Remi Garde & co har med andre ord en stor jobb foran seg.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -