Wibe Lund er ferdig som FFK-trener

206

Wibe Lund ferdig som FFK-trener

Etter en dag med møtevirksomheter, er Wibe Lund ferdig i Fredrikstad FK.

Etter Cuptapet mot Kvik-Halden har FFK og Håkon Wibe Lund i dag bestemt at Wibe Lund er ferdig som hovedtrener for klubben. Dette melder Fredrikstad Blad rundt kl. 12.00 torsdag.

Wibe Lund fratrer som hovedtrener i FFK fra og med i dag og Jan Tore Ophaug og Aleksander Olsen tar midlertidig over ansvaret som hovedtrenere i FFK.

Prosessen rundt Wibe Lunds avgang er gjort på en ryddig og ordentlig måte i en god tone mellom partene.

- Annonse -

Fredrikstad vil takke Wibe Lund for jobben han har gjort for FFK gjennom en tøff og krevende tid for klubben, skriver FFK på sitt nettsted.

– Jeg vil takke for tiden i FFK. Jeg har blitt glad i menneskene og klubben, men føler det nå er riktig å gå videre. Jeg ønsker klubben lykke til, sier Wibe Lund, til samme nettsted.

Prosessen med å finne ny hovedtrener starter umiddelbart. Mange navn er nevnt, og blant annet tidligere Sarpsborg 08 trener, Brian Deane, er noe supporterne ønsker seg. Også Petter Myhre, Tom Nordlie og Harald Aabrekk er nevnt.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -