"Wilshere er ikke til salgs"

114
Arsene Wenger
Arsène Wenger Foto: Wikimedia

«Wilshere er ikke til salgs»

Ordene kommer fra Arsene Wenger, som nå mener klubben ikke lenger er i en posisjon hvor de er nødt til å selge sine beste spillere. Jack Wilshere kommer til å bli på Emirates også neste sesong, om vi skal tro franskmannen.

Cecs Fabregas, Thierry Henry, Alexandre Song, Robin van Persie, Alexandr Hleb, Samir Nasri, og listen er enda lenger. Spillere som Arsenal har solgt til sine europeiske og engelske rivaler de siste årene. Den tiden er nå forbi, om vi skal tro Arsene Wenger. Arsenal virker å ha det meste på stell om dagen, laget er i en gryende form og vi ser en klubb som etter hvert har vist seg villig til å punge ut større summer for å hente kvalitet. Dette har også gitt resultater i form av klubbens første trofé forrige sesong, og at laget virker å være en stadig skumlere kandidat til å hente hjem Premier League-troféet i årene som kommer.

– Vi er ikke lenger i en posisjon lenger, der vi trenger å selge våre beste spillere, forteller Wenger.

Wilshere er nettopp tilbake fra skade, og spilte i midtuka U21-kamp for Arsenal etter å ha vært ute med en ankelskade.

- Annonse -

– Alle kan ha en stor innvirkning på slutten av sesongen, inkludert Jack. Alle spillere som ikke spiller blir frustrert når de ikke kan vise seg frem. Diaby har vært ute et år, Walcott har vært ute et år. Wilshere har spilt en del denne sesongen, han har vært ute en stund, men ikke like lenge som Diaby og Walcott.

Arsenal møter Burnley på Turf Moor lørdag kveld, i en kamp som er serdeles viktig for begge lag. Burnley trenger sårt poeng i bunnstriden, mens Arsenal har muligheten til å dra i fra enda mer fra et eller begge Manchester-lagene, som møtes søndag, og nærmest sikre seg Champions League-spill neste sesong.

Kilde: Skysports

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -