Wolfsburg vil ha revansj mot Manchester United

132

Wolfsburg vil ha revansj mot Manchester United

6d83ca2a5047404b8749793f86e604be_966x543_c_q75

Wolfsburgs treneren Dieter Hecking (Bildet), går for seieren mot Manchester United i morgendagens Champions League kamp.

VfL Wolfsburg gikk på en 1-2 nederlag i helgen hjemme mot Borussia Dortmund, som scoret seiersmålet minutter etter at hjemmelaget hadde utlignet. Nå ønsker tyskerne revansje når Manchester United tirsdag kveld kommer på besøk for den avgjørende Champions League kampen i gruppe B.  Vi spiller for å vinne, sa Wolfsburg trener Dieter Hecking ifølge AFP. På pressekonferansen sier den tyske treneren vi klare oss med uavgjort for å holde Manchester United bak seg på tabellen og gå videre til åttedelsfinalen i Champions League.

Den tyske klubben leder gruppen sin med ni poeng etter fem kamper, mens United har åtte poeng på andreplass. PSV ligger på en tredjeplass med sine syv poeng, som får besøk av russiske CSKA Moskva, som ligger sist med sine fire poeng. Wolfsburg har vunnet begge hjemmekampene i Champions League gruppespillet, og Bundesliga klubben gikk på sitt første tap på hjemmebane denne sesongen i helgen mot Borussia Dortmund,  Nå må vi bare luke vekk de små feilene vi gjorde i første omgangen mot Borussia Dortmund.

- Annonse -

Hvis vi spiller som i andre omgang mot Dortmund, er jeg sikker på at vi vinner mot United, sier midtbane spilleren  Julian Draxler. Vi likte ikke å tape mot Borussia Dortmund. Det kostet oss masse krefter med å kjempe oss tilbake fra  0-1, og vi fikk ingen poeng til tross for en god andre omgang. 

– Det er veldig heldig at det kommer en kamp så fort etter at vi gikk på tapet mot Dortmund, nå trenger vi å få kampen mot Borussia Dortmund ut av hodet, sier Wolfsburg keeper Diego Benaglio.

Innlegget Wolfsburg vil ha revansj mot Manchester United dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -