Nikolai (21) klar for Fløy

511
Nikolai Aas er klar for Fløy Flekkerøy. Foto: Fløy

Nikolai Aas (21) er klar for Fløy Flekkerøy i PostNord-ligaen.

Aas er midtstopper og har allerede rukket å være innom flere klubber på høyt nivå i Norge. Han meldte tidlig overgang fra barndomsklubben Lyngdal til Viking i ungdomsårene før turen gikk videre til Sandnes Ulf sitt juniorlag.

Deretter var Aas en del av ungdomssatsingen i Sogndal hvor han fikk brukbar erfaring i Norsk Tipping-ligaen med Sogndal 2. I 2019 tok sørlendingen steget opp i PostNord-ligaen da han skrev under for Elverum. Nå går altså turen videre til Flekkerøya og Fløy.

-Vi har nå sett Nikolai en god stund på trening, og er overbevist om at han er en spiller vi ønsker å satse på. Han er robust fysisk, har høyde og er meget bra i luften. Han har gode ferdigheter med ball i beina, noe vi ser etter hos midtstoppere. Nikolai er fortsatt veldig ung, og jeg tror vi kan hjelpe han å ta ytterligere steg, sier Fløys assistenttrener Marius Kjørvik Johansen til klubbens nettsider.

- Annonse -

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -