Mannsverk ikke fornøyd med 2020-sesongen

654
Sivert Mannsverk er operert. Foto: Bjørn Marstrøm Johannesen, Fotballnerd.no

Sivert Mannsverk (18) hadde en god sesong for Sogndal i 2020. Han er likevel ikke fornøyd og vil gjerne lede klubben til opprykk til Eliteserien.

-Det største målet mitt for sesongen er at Sogndal rykker opp til Eliteserien. Personlig har jeg lyst til å utvikle meg både som spiller og som kaptein – både på og utenfor banen, sier Sivert Mannsverk til Fotballnerd.no.

Han har ambisjoner om å forbedre seg på antallet målpoeng.

-Jeg hadde tre mål og fire assist i fjor. Det er ikke godt nok om man skal ta steget videre. Da må man levere flere målpoeng, sier Mannsverk.

- Annonse -

-Stas å være kaptein
Han fikk kapteinsbindet i fjorårssesongen av trener Eirik Bakke.

-Det er ekstremt stas å være kaptein for en så stor klubb som Sogndal og jeg er ikke fyllt 19 år enn gang. Når jeg setter meg ned hjemme og tenker på det, så er det helt ekstremt og noe jeg setter pris på, sier Mannsverk, som forteller om mange fotballdiskusjoner med trener Eirik Bakke.

-Jeg har et bra forhold til Eirik og vi diskuterer masse sammen. Det er ekstremt kult å ha så mange diskusjoner med ham og jeg lærer veldig mye, sier Mannsverk.

Russ i år
Han vil helst ikke snakke om overgangsryktene som svirrer rundt ham. Det er stadig nye rykter rundt ham men det er ikke noe konkret foreløpig.

-Så lenge Sogndal ikke blir enige med en klubb om overgang så er jeg her, men jeg skal videre etter hvert. Det er ikke noe å legge skjul på, sier Mannsverk.

-Tenker du Norge eller utlandet?

-Dersom jeg skal dra må det være til en klubb som satser på meg, sier Mannsverk.

Han går siste året på videregående skole og det betyr russetid.

-Vi er veldig opptatt av å ha et sosialt liv og vi er en gjeng som har laget en russegruppe. Jeg kan ikke ta det helt ut men det er kult å ha på dressen, sier Sivert Mannsverk.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -