Aaron Lennon tvangsinnlagt i sykehus

298

Aaron Lennon sin nedtur fortsetter. Everton-kant har ikke fått mye spilletid i 2017, med bare to kamper i Premier League, og det siste innhopp i februar. Hvileperioden har ikke hjulpet den tidlige landslagsspilleren å overvinne stress som har plaget ham.

Politi fant Lennon forrige søndag ettermiddag da han satt, desorientert, i bilen nær motorveien i Salford og de ledsaget ham til sykehus etter en kort forhandling.
30-åringen får nå tvunget psykisk helsevern etter engelsk lover. Klubben har bekreftet saken på Twitter, der de takker supporterne for støtte. Likevel understreker de at folk bør respektere Lennons familie ønske om privacy.

Stress og depresjon

Tidlige lagkamerater, hele engelsk fotball og andre stornavn i britisk idrett har sendt Lennon en positiv melding. Blant andre eks-Liverpool og Aston Villa spiss Stan Collymore og boksing verdensmester Frank Bruno som kjempet selve med depresjon i fortid.

Det er ikke usedvanlig at til og med toppidrettsmenn går gjennom tunge perioder, på grunn av stress og andre personlige demoner.

- Annonse -

Alle kan sende en melding til @AaronLennon12

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -