Akershus 4.div: Divisjonsfavoritten Ull/Kisa 2 åpnet med 3-1 seier over Raumnes & Årnes

49

4.div i Akershus krets er i gang, og favoritten til å vinne divisjonen, startet med 3-1 seier over gjestene fra Årnes der Kristoffer Sørensen scoret to mål. Anish Jebanathan scoret det tredje. Marcus Solberg Damstuen scoret bortelagets mål.

Neste kamp for Ull/Kisa 2, er en ny hjemmekamp og i kveld mot Blaker.

Saeed Ahmad Rahim ble også to-målsscorer for Sørumsand da laget åpnet med 2-2 borte mot Skjetten 2.

Rohullah Azimi scoret ekte hatrick da laget hans Rælingen vant 3-2 borte mot Kløfta i seriepremieren. Målene kom etter 16, 23 og 28 minutter. Reduseringsmålene for Kløfta kom i 2.omgang ved Ole Fredrik Fjeldet Westheim og Marius Preber.