Akershus 4.div: Intervjuer og kampfakta 7.runde: Første poengtap for Gjelleråsen og Skedsmo2

687
Nikolai Bjurholt, målscorer for Skedsmo2, da laget spilte 1-1 mot Eidsvold TF2. Foto: Skedsmo på facebook

Gjelleråsen og Skedsmo 2 spilte begge uavgjort, og lagene fikk påført sitt første poengtap i årets sesong, henholdsvis mot Kløfta og Eidsvold TF2. Begge kampene endte 1-1.

Raumnes & Årnes fikk sitt første hjemmepoeng mot Eidsvold IF da det endte 1-1 på Årnes.

Blaker og Lørenskog2 står fortsatt uten seier i 2017.

Resultater 7.serierunde:

14/5: Ull/Kisa 2 – Gjerdrum 3-0 (UK: Nesset 23,83 str, Bjørgolfsson 38)

Gjerdrum sliter fortsatt og har kun 3 poeng på sine 7 kamper. En seier og seks tap er fasiten så langt, mens Ull/Kisa2 har 7 poeng.

15/5: Blaker – Hauerseter 2-3 (B: Nordseth 48, Svardahl 72 /H: Preber 19,70, Knudsen 29)

Blaker står fortsatt uten seier i årets sesong, og har kun to poeng på 6 kamper.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra 2-målsscorer for Hauerster, Marius Preber: – Veldig rotet kamp hvor det ble mye krig om ball. Vi litt rufsete men fikk uttelling på våre sjanser og leder 2-0 til pause (+ straffe redning fra Christian er avgjørende i første omgang). I andre omgang kom Blaker flyvende ut og fikk en tidlig redusering. Vi blir presset bakpå i perioder men klarer å holde unna en utligning, og kontrer inn 3-1 fra et langt utspill fra Christian (keeper) som jeg får kontroll over før jeg drar av et par mann før jeg setter den i hjørnet. Blaker reduserer minuttet etter og de får tilbake momentum som får dem til å tro på at de kan få 1 og 3 poeng. Kampen kunne vippet begge veier, men det er alltid deilig å vinne slike kamper, avslutter Preber til fotballnerd.no

15/5: Raumnes & Årnes – Eidsvold IF 1-1 (RÅ: Dixon 10 /E: Lundahl 52)

Hjemmelagets spiller, Jonathan Storvik Dixon, scoret sitt første mål for Raumnes & Årnes, da laget spilte 1-1 mot Eidsvold IF. Etter 3 strake 1-2 tap hjemme, endte det denne gangen med årets første hjemmepoeng på Årnes. Hjemmelagets kaptein, Patrick Elvethun Hansen, pådro seg rødt kort etter 93 minutter.

fotballnerd.no fikk følgende analyse av kampen fra hjemmelagets spiller, Nicklas Dale Sramek: – Det var en kamp der jeg føler vi dikterer mesteparten av spillet de første 20 og store deler av 2.omgangen. Iløpet av de først 20 får vi også en fulltreffer fra Jonathan Dixon på utsiden av 16! Utover i kampen gir vi bort mye unødvendige frispark og får en del sjanser i mot. Vi bommer på en straffe på stillingen 1-0 som skulle vise seg å bli avgjørende for kampen som ender 1-1. Begge lag hadde store sjanser utover i kampen og vi burde skåret flere. Igjen leder vi og mister poeng og det er frustrerende, men positivt at vi begynner å få til mer spill. Nå må sjansene omsettes til mål og poeng for oss i kampene fremover!, avslutter Sramek til fotballnerd.no

15/5: Strømmen 2 – Fet 4-0 (S: Melby 3, Berggren 10, Yildrim 45, Habberstad 90)

Fet sliter fortsatt og har kun èn seier og 3 poeng på 7 seriekamper. Strømmen 2 har 3 seirer og 3 tap på sine 6 spilte kamper.

fotballnerd.no fikk følgende analyse av kampen fra Strømmens 2 spiller og målscorer, Even Pedersen Habberstad: – Vi spilte bra i 1 omgang og var gode med ballen. Syntes ikke Fet kom til de store sjansene. Kunne fort ledet mer enn 3-0 til pause. I 2 omgang kom Fet med et veldig høyt press og kunne fort ha scoret et mål. Det tar litt tid før vi kommer inn i spillet igjen og det er mye slurv. Vi får mer og mer kontroll utover og tar over ballbesittelsen uten å skape de store sjansene. Det blir mye kontringsrom fordi Fet går såpass høyt. Til slutt kontrer vi og jeg får en 45 lading fra venstre siden og legger den over keeperen og ned i lengste fra ganske skrå vinkel. Alt i alt fortjente vi å vinne og det var en mye bedre kamp enn de vi har spilt tidligere!, avslutter Habberstad til fotballnerd.no

15/5: Kløfta – Gjelleråsen 1-1 (K: Olsen 50 /G: Måsø 29)

Toppkampen mellom Kløfta og Gjelleråsen endte 1-1, og Gjelleråsen fikk påført sitt første poengtap i årets sesong.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra Kløftas spiller og kaptein, Eivind Haugen Damstuen: – Morsom kamp, som hadde spenning og nerve hele veien. I førsteomgang var Gjelleråsen best. Litt fordi vi gjør personlige feil i avgjørende situasjoner som gjør at de får de største sjansene. Ellers er det jevnt i banespillet, og føler vi har god kontroll defensivt. 2 omgang er mer jevn. Etter at det ble 1-1 forholdsvis tidlig i 2 kunne kampen bikket begge veier. Kampen sett under ett er uavgjort riktig resultat, avslutter Damstuen til fotballnerd.no

fotballnerd.no fikk også en analyse fra Gjelleråsens spiller og kaptein, Marius Pande: – Føler vi spiller en god første omgang, der vi fort kunne scoret mer enn 1 mål. Mihkku scorer målet vårt med et fint skudd ned i lengste hjørne. Vi starter også 2.omgang bra, men så får de en scoring. Etter det blir det en krig med masse dueller og dødballer. Vi klarer ikke å få flyt i spillet da Kløfta kriger oss ut av stilen. Kløfta har mange dødballer og en stor sjanse der Lars redder oss, så 1-1 er vel forsåvidt et greit resultat. Kløfta kommer nok til å havne høyt oppe på tabellen i år hvis de har den innsatsen de hadde i går i alle kampene sine, avslutter Pande til fotballnerd.no

15/5: Lørenskog 2 – Aurskog-Høland 2-4 (L: Mahnin 35, Lajqi 90 /AH: Svardahl 58,60, Skjeggenes 68,80)

Lars-Eirik Svardahl og Stian Skjeggenes ble begge to-målsscorere for Aurskog-Høland, da laget vant 4-2 borte i Lørenskog. Lørenskog2 står med ett fattig poeng og fem tap på sine 6 spilte kamper, mens Aurskog-Høland står med seks strake seirer!

fotballnerd.no fikk følgende analyse fra bortelagets trener, Bengt Krogstad: – Etter 1 omgang leder Lørenskog 2 1-0, i en omgang der vi produserer nok til å lede ved pause. Samtidig brenner Lørenskog 2 også en straffe. I andre omgang blir vi enige om å ta tak i kampen og begynne å vinne dueller og omsette sjansene til scoringer. Gutta skal ha ros for at vi hever oss i 2 omgang, i en omgang der vi fortsetter å produsere mange sjanser. Men der vi klarer å omsette sjansene i mål. Det skal også nevnes at Lørenskog 2 også produserer noen store sjanser i denne omgangen. Men vi vinner fortjent på en litt halvgod dag, avslutter Krogstad til fotballnerd.no

15/5: Skedsmo 2 – Eidsvold TF 2 1-1 (S: Bjurholt 52 /E: Ruud 62)

Eidsvold TF2 påførte Skedsmo2 sitt første poengtap da det ble 1-1 mellom lagene.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering av hjemmelagets spiller, kaptein og målscorer, Nikolai Ustad Bjurholt: – Vi leverer en veldig slurvete første omgang. En del unødvendige balltap på vei fremover og dårlige valg, men vi er bra i perioder og jeg føler vi styrer kampen, selv om Eidsvold TF er farlig frempå et par ganger. Andre omgang slurver vi mindre og skaper også flere gode sjanser. Vi presser på 1-0, men klarer aldri å punktere. Vi sliter etter hvert med å få flyt i spillet vårt og Eidsvoll kommer mer inn i kampen og reduserer til 1-1. En kamp der jeg mener vi er best og bør vinne, så det er bittert med poengtap. Likevel positive ting å ta med seg, blant annet ny junior fra start, Martin Moe (f 1999), som leverer en veldig god kamp, avslutter Bjurholt til fotballnerd.no

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra bortelagets spiller, Lars Andresen: – Første omgang var ganske tamt for sjanser, begge lag fikk til veldig lite. Hvert av laga hadde en stor sjanse hver, men Turn burde ledet 1-0. Andre omgang ble en mer sjanserik kamp der Skedsmo scoret ganske tidlig. Turn scoret 10 minutter etter, etter et fantastisk forarbeid av Teigland, men Erik Ruud satte inn returen og sitt 3. mål for sesongen. Lars Emil hadde en fantastisk redning like før slutt som berget oss, avslutter Andresen til fotballnerd.no.