Akershus 6.div; Status etter 16 serierunder; Jevnt fra 1.- til 8.plass!

476

Pr. 11.september, ligger Gjerdrum 2 på 1.plass med 30 poeng, samme poengsum har Dal på 2.plass. Raumnes & Årnes 2 er å finne på 3.plass, poenget bak. Vi finner Strømmen 3 på en 8.plass, kun 6 poeng bak serieleder og med en kamp til gode.

Andre fakta så langt:

Kurland på 5.plass har kun spilt 4 hjemmekamper og vunnet alle! Kurland er det eneste laget uten poengtap hjemme i divisjonen. Kurland har spilt 10 kamper borte, så her gjenstår det 7 hjemmekamper og èn bortekamp før sesongslutt.

Eidsvold IF 2, som er tabelljumbo, er eneste lag uten hjemmeseier så langt. Er også det laget som har scoret minst mål av alle: 27 mål.

Skjetten 3, på 4.plass, er det laget som har scoret mest av alle, er bokført med 63 mål på sine 16 kamper. Det gir nesten 4 mål i snitt pr.kamp!

Kurland har minst baklengsmål på sine 14 kamper, har 23 baklengs mot Dal sine 32 baklengsmål.

Løvenstad har flest baklengsmål, antallet er 66 baklengs på 16 kamper.

Kampen mellom Dal-Rælingen 2 den 22.august, der møtte ikke bortelaget opp til kamp. Dal ble tilkjent 3-0 seier w.o.

fotball-i-nettet

Kamper med storseirer som kan trekkes frem så langt i sesongen:

28.april: Gjelleråsen 2 – Borgen 3-11, Espen-Andrè Sørvold scoret 4 mål

20.mai: Eidsvold IF 2 – Gjerdrum 2 1-8 ( ingen målscorere er oppgitt)

21.juni: Skjetten 3 – Rælingen 2 8-0, Sindre Olsen Preststulen scoret 3 mål.

6.juni: Skjetten 3 – Gjelleråsen 2 8-1 ( ingen målscorere er oppgitt)

7.juni: Rælingen 2 – Eidsvold IF 2 8-0, Martin Aasen Lunde scoret 3 mål

14.juni: Strømmen 3 – Gjelleråsen 2 9-6 (!) Her scoret Eirik Steine 4 mål for Strømmen 3, mens Arib Maazouzi scoret 3 mål for bortelaget. Pauseresultatet var 5-5!

10.august: Gjerdrum 2 – Løvenstad 11-3, her scoret Jonas Belstad Øygard og Kristian Rogstad Aadnøy 4 mål hver for hjemmelaget foran 10 tilskuere på Torshov gressbane. Pauseresultatet var 5-2.