Amankwah mener «billige mål» ødela for Stabæk mot Molde

116

(Molde – Stabæk 4-1) Stabæk måtte reise hjem fra Molde med null poeng og fire mål i sekken. Yaw Amankwah mener tapet ble forårsaket av to hovedproblemer.

Magnus Wolff Eikrem utnyttet at Marcus Sandberg var feilplassert ved sitt overraskende skudd som sendte Molde i ledelsen. Erling Knudtzon doblet ledelsen etter to returer. Leke James artistiske scoring kom etter et presist innlegg. Ohi Omijuanfo konverterte et straffespark.

Yaw Amankwah mener Stabæks fire baklengsmål på Aker stadion var unødvendige.

– Resultatet er dårligere enn prestasjonen, men målene vi slipper inn i dag er dessverre uvant billige, sier Stabæks midtstopper til Fotballnerd.no.

- Annonse -

Les også: OFFISIELT: Bakenga klar for Odd

Hugo Vetlesen scoret Stabæks eneste mål og reduserte til 3-1 etter en time. Selv om Molde hadde flest sjanser, kom også Stabæk til noen gode muligheter og satte blant annet to skudd i treverket. Amankwah mener sjansesløseriet er den andre grunnen til at Stabæk går tapende ut av kampen.

– Vi må være mer effektive på sjansene vi får på Norges tøffeste bortebane. For at vi skal få med oss noe her oppe, må vi som minimum score på de store sjansene. Ellers blir det vanskelig, analyserer 31-åringen.

Les også: Pellegrino etter ny scoring: – Vil være med og utfordre toppscorertittelen

Stabæk tapte sin første kamp for sesongen og står med fem poeng etter fire runder. Molde, derimot, er ved siden av Bodø/Glimt den eneste klubben med full pot så langt.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -