Åpen krig mellom Icardi, Wanda og Inter

491

Det tar aldri slutt. Icardi såpeopera fortsetter uten pause eller løsning.
I går postet spissen på Instagram et langt brev til Inter og supporterne. Der han vrøvlet om hvor mye han har gjort for klubben og hvor mange gode tilbud han har takket nei til ut av kjærlighet og respekt.
Respekten han nå krever og mener han ikke har fått av det nye styret.
Det er vel typisk Icardi-Nara: en tvetydig kjærlighetserklæring hvor elskeren lister alt godt han har gjort for partneren og gnir det inn. Sanne ting som likevel ikke forteller hele historien.

En omdiskutert kaptein

Icardi har jo forblitt i Inter i fortid på tross av skuffende sesonger og sakt fremskritt men det var helt frivillig. Og godt belønnet med en taktisk nøkkelrolle og med gode penger som ikke var helt rimelige i en Europa League-lag.
I tillegg har Icardi engasjert seg i en del ubehagelige situasjoner for han ikke kan passe kjeften (og fingrene). Kranglene med ultrasgrupper har knapt vunnet ham sympati hos mange tilhengere. Og man vet at de sjelden glemmer en fornærmelse og enda sjeldnere tilgir dem.
Kontraktstriden har gjort ting enda verre. At Icardi er nå ute med et mysteriøst kneskade, akkurat når styret endelig har bestemt å lede klubben med jernhånd, er høyt mistenkelig, for å si det mildt.
Alt var i orden før kontraktforhandlingene stoppet. Nå er spissen kanskje ute for resten av sesong med skade som er like troverdig som «diplomatisk».

Wanda: overveldende og kontroversiell

Kona Wanda Nara var jo det siste Icardi trengte. Hun var aldri en hyggelig figur, siden affæren med selveste Maurito da hun fortsatt var gift med Maxi Lopez.
Rollen som agent og TV-kjendis har bare gjort ting verre. Hun har ofte snakket om sin manns kontrakt og posisjon i Inter på upassende vis på TV og på sosiale medier. Stort sett kjenner Wanda Nara ikke grenser og skal gjøre alt hun kan og vil for å fremme sin og Icardis karriere.
Neppe et smart valg for fotball i Italia er ‘serious business’ som ikke kan behandles som et show, jo mindre når det er en kvinne som tilsynelatende trekker trådene for sine egne mål.

Inter er endelig standhaftig

Inter har likevel fått nok av begge to. Ny sportslig leder Giuseppe Marotta, mannen bak Juventus’ lange dominans, har allerede bevist at han ikke tolererer tøys. Og, for én gangs skyld, er trener Luciano Spalletti enig.
«Fra nå av snakker jeg bare om spillere som trener hverdag og bryr seg om Inter» var hans nyeste kommentar om saken. Icardi skal ikke reise til Cagliari for kveldens kamp heller.
Sannsynligvis var spissens lange brev et indirekte svar. Noe man kunne forvente av en furten fjortis som har kranglet med venninna si. Ikke av en 26åring fotballspiller og familiefar.

- Annonse -

Sagaen er langt fra over og vi kan glede oss til ytterligere angstfulle og passiv-aggressive uttalelser. Helst på Instagram og Twitter.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -