Det var klart for den siste og avgjørande kampen i PostNord-ligaen. Åsane måtte vinne for og ha ein reel mulighet for og rykke opp til OBOS. Visst dei skulle få det til måtte også Grorud tape eller spele uavgjort heime mot Fram Larvik.

Og første omgangen var ikkje som Åsane hadde håpa på. Etter 25 minutt skåra Erik Nordengen kampens første mål på hovudet, etter eit innlegg frå høgre som han satte ballen mot lengste stople. Eit fortjent mål etter fleire store sjangsar frå Elverum. Og dette var også resultatet til pause.

Men etter sidebytte var Åsane meir med i kampen. Og ein halvtime inn i den andre omgangen var ballen i mål for Åsane. Det var Joakim Hammersland som klarte og overliste keeper og satte ballen i mål. Og Åsane ville ha meir, 7 minutt etter var ballen i mål igjen. Denne gangen var det unggutten Kristoffer Stava som hadde eit langskudd som endte i krysset, og kampen var snudd. Og sjølv om Elverum hadde fleire store sjangser var det Åsane som satte inn det siste målet i kampen. Det var Henrik Udahl som skåra. Og når Grorud vant sin kamp mot Fram, skal Åsane spele playoff kamp mot Kvik Halden i kampen om opprykk til OBOS

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -