Avd. 1: Kampanalyser 17.runde: Ørn Horten tapte 0-1 for Ullern, Moss FK med 8 poengs luke

398
Ørn Hortens Ardian Gashi, fyrer løs men treffer tverrliggeren i kampen mot Ullern. Foto: Knut G.Bjerva/FK Ørn Horten

Moss FK fikk en ny 8 poengs luke da laget vant 3-1 borte mot Østsiden, mens Ørn Horten og Gashi tapte 0-1 hjemme for Ullern. Oppsal tapte også, borte mot Sprint-Jeløy ble det 1-0 tap, dermed tapte lagene viktige poeng og større avstand til Moss FK i toppen av tabellen. Kvik Halden vant sin kamp og ligger kun 2 poeng bak Ørn Horten og Oppsal.

Resultater 17.serierunde:

19/8: Østsiden – Moss 1-3

spillende assistenttrener, Morten Giæver, scoret Moss siste mål på straffe i det 90.min. Morten Giæver har følgende analyse av kampen i Fredrikstad: – Det blir et veldig likt kampbilde som vi forventet. Et hardarbeidende og tøft Østsiden som byr opp til skikkelig fight. Vi står opp i duellene og klarer samtidig ha den nødvendige roen til å spille vårt spill. I tillegg er vi tålmodige selv om vi ligger under. Etterhvert blir forskjellen i kvalitet mellom lagene mer og mer tydelig og vi produserer sjanser og scorer også de nødvendige målene.

Målet mitt: Vel, Skjelin går jo opp på en dødball for å redde ett poeng, men vi kontrer. Rene prøver å skyte på åpent mål, men det blir heller en slags pasning til Youssef. Han blir løpt ned og vi får et noe billig straffespark. Jeg setter den motsatt av dit Skjelin slenger seg, avslutter Giæver til fotballnerd.no

19/8: Ørn Horten – Ullern 0-1

Rasmus Sørensen Løvseth ble matchvinner med sin scoring i det 16.min og påførte Ørn Horten sitt andre hjemmetap for sesongen. Ullern innkasserte sin andre borteseier i Horten.

bortelagets kaptein, Håkon Buckner, har følgende kampanalyse: – Førsteomgang vil jeg si er ganske jevn, der vi scorer tidlig og også er alene med keeper og bommer rett etter dette. Ørn har etter hvert en del ball, og hadde også noen muligheter helt i starten av kampen, men etter scoringen vår klarer vi å holde greit på ledelsen frem til pause. I andreomgang har Ørn ballen veldig mye, og skaper mot slutten også noen sjanser vi er heldige at de ikke scorer på. Noen gode redninger fra vår keeper og bra kriging i og rundt egen boks gjør at vi til slutt vinner 1-0 i en tøff bortekamp, avslutter Buckner til fotballnerd.no

19/8: Kråkerøy – Drøbak-Frogn 2-1

hjemmelagets spiller og målscorer, Eirik Laabak, har følgende kampanalyse: – Vi slet store deler av første omgang med å holde ballen i laget. Drøbak fikk noen muligheter på kontringer og rett før pause får vi en stor mulighet som vi bommer på, og blir straffet direkte på en kontring. 0-1 til pause. Etter hvilen ser vi litt bedre ut, og klarer å rulle opp et par fine angrep. Spesielt angrepet til 2-1 scoringen var bra. Andreas Nygaard hadde en god kamp på venstrekanten og skaffet oss også en straffe. Jeg fikk æren av å sette straffen, og vi klarer til slutt å snu matchen ved scoring av Jørgen Magnussen på det nevnte fine angrepet, avslutter Laabak til fotballnerd.no

19/8: Kvik Halden – Vestfossen 4-2

det sto 2-2 frem til det 80.min, da slo hjemmelagets toppscorere til: Først Berglund i det 80.min til 3-2, og så Næsheim 4-2 i det 90.min. Øystein Lundblad Næsheim har følgende kampanalyse av 4-2 seieren: – Vi tar en tidlig 2-0 ledelse, og har god kontroll på kampen før Vestfossen reduserer på corner like før pause. 2.omg blir mer rotete, der det blir litt samme kampbilde som mot Drøbak/Frogn sist helg. Vestfossen utligner til 2-2 like etter pause. Blir mye strekk i begge lag, og masse kontringer begge veier. Heldigvis får vi vippet kampen i vår favør med 2 scoringer siste 10 min av Berglund og meg. Seier på en dårlig dag!, avslutter Næsheim til fotballnerd.no

19/8: Sprint-Jeløy – Oppsal 1-0

Fredrik Wasenius ble matchvinner i kampens siste minutt etter å ha vært på banen i 10 min. Hjemmelaget tok sin andre hjemmeseier for sesongen og en viktig seier for å komme seg bort fra en nedrykksplass. Det er 7 poeng opp til sikker plass. Oppsal ble påført sitt andre bortetap for sesongen.

22/8: Sarpsborg 08 2 – Holmen 1-0