Avd. 2: Kampanalyser/fakta 17.runde: Topp 5 vant sine kamper

400
Piotr Gawecki scoret to mål for Eidsvold Turn på sin gamle hjemmebane, Gjøvik Stadion. Foto: Eidsvold Turn på nett

Stabæk2 og Lyn vant stort: Stabæk2 vant 6-1 borte mot Ready, mens Lyn vant 5-1 over tabelljumbo Redalen.

Korsvoll fortsetter med å vinne på bortebane og er ubeseiret så langt i sesongen borte.

Eidsvold Turn har 11 kamper på rad uten tap, vant 3-1 på Gjøvik

Resultater 17.runde:

17/8: Raufoss 2 – Lyn (utsatt kamp) 1-0

Petter Senstad ble matchvinner med sitt straffemål etter 16 min. Lyn ble påført sitt andre bortetap for sesongen, mens Raufoss 2 innkasserte sin andre hjemmeseier.

19/8: Valdres – Lokomotiv Oslo 2-1

Valdres vant også oppgjøret i mai, da endte det også 2-1 over Lokomotiv Oslo.

19/8: Gjøvik-Lyn – Eidsvold TF 1-3

hjemmelagets målscorer, Magnus Aleksander Tvedte, fikk gult kort i det 58.min og et nytt gult minuttet etter, dermed marsjordre og rødt. Bortelaget har fem strake seirer og ikke tapt på 11 kamper!

bortelagets assistenttrener, Karim Essediri, har følgende kampanalyse: – Klart best de første 30 min. Burde vært mer en 2-0. Siste 15 min av 1 omgang er det jevnere da Gjøvik er mer med. De reduserer. En del justeringer i pause så er vi klart best i 2 omgang. Skaper ganske mye. Kunne har vært mer en 3-1. Gjøvik får rødt kort i 2 omgang. Synes vi er best 11 v 11. Og 10 v 11. Skaper mye og spiller tidsvis bra fotball, avslutter Essediri til fotballnerd.no

19/8: Frigg – Tynset 3-1

Friggs spiller og målscorer, Adrian Staven Hagerup, har følgende kampanalyse av 3-1 seieren: – Det ble som forventet en tøff og hard match mot Tynset. De ligger lavt og kompakt og satser på kontringer. Vi styrer kampen, men de straffer oss med en fin overgang. Heldigvis lar vi oss ikke stresse av å komme under og vi fortsetter i samme spor. Til slutt får vi uttelling og setter to kjappe. Mot slutten sender de opp litt flere i angrep, noe vi utnytter og setter spikeren i kista med en fin overgang. Her gikk det så fort at både Ingebrigtsen og Warholm hadde fått problemer med å henge med. Nok en god match av oss som vi vinner fortjent, avslutter Hagerup til fotballnerd.no

19/8: Flisa – Korsvoll 1-2

Korsvoll er fortsatt ubeseiret på bortebane: 6-2-0

hjemmelagets spiller, Simon Stølen, har følgende analyse av kampen: – Det er en kamp som vi tar tak i fra start og styrer hele 1 omg. Har en kjempesjanse i løpet av de første minuttene og er flinke til å variere presshøyde, når vi ligger lavt klarer ikke Korsvoll å trenge gjennom og når vi står høyt vinner vi igjen ballen fort. 2 omg sover vi i starten og slipper til to-tre lette cornere som de scorer både sitt første og andre mål på. Etter dette stopper kampen litt opp og ingen av laga har noe særlig trøkk, men så får vi reduseringen og kan like godt utligne helt på slutten. Ufortjent at vi ikke får med oss 1 poeng eller 3 i denne kampen, avslutter Stølen til fotballnerd.no

21/8: Lillehammer – Raufoss 2 3-1

våroppgjøret endte 2-2 på Raufoss

hjemmelagets kaptein og målscorer, Lars Lundgren Torgersen, har følgende kampanalyse:

21/8: Ready – Stabæk 2 1-6

stillingen etter 49 min, var 0-0. Så scoret Ready 1-0, deretter var det kun Stabæk 2 som fant nettmaskene 6 ganger! Stabæk 2 vant også hjemmekampen i mai, da endte det 6-2!

22/8: Lyn – Redalen 5-1

Anwar D`Vas Pellegrino scoret hatrick for Lyn, mens Boe-Tangen og Cham scoret de øvrige målene. Tor Håkon Sveen scoret Redalens mål foran 396 tilskuere på Bislett Stadion